Zermat, sistemes d’envasament al buit

Zermat, sistemes d'envasament al buit des del 1979

Amb l'envasament al buit podem conservar els aliments amb totes les seves propietats

A Zermat som fabricants de maquinària d'envasament al buit des de 1979, això ens ha permès arribar avui dia amb una àmplia experiència i amb un coneixement sobre el producte a nivell altament professional.

Les nostres màquines d'envasament al buit satisfan la demanda de diferents tipus de necessitats

Per a l'envasament al buit a nivell domèstic , per a bars o cuines de restaurants amb poc espai o per a laboratoris tenim la SERIE SMALL amb més de 10 models per a adaptar-se a cada necessitat concreta. Un aliat perfecte és el MODEL JAZZVAC ATOM, una màquina professional amb unes prestacions per a altes exigències. Procés d'envasament al buit programable per temps, bomba de buit alemanya, capacitat per a bosses de tota mena amb mesura fins a 20x30 cm, i la possibilitat de dividir la bossa en dos compartiments per a l'envasament al buit de líquid i producte per separat.

Per a l'envasament al buit amb caràcter industrial tenim la gamma MEDIUM o la gamma MEDIUMPLUS

Per a l'envasament al buit amb caràcter industrial tenim la SERIE MEDIUM o la SERIE MEDIUM PLUS

En aquest gamma comptem amb 7 models disponibles per a diferents necessitats. Màquines robustes, d'acer inoxidable, panell digital i programable, quadre elèctric aïllat i un seguit d'opcions per a aconseguir la màxima productivitat millorant els temps en les línies de producció.

Una opció perfecta per a aconseguir els millors resultats en envasament al buit a nivell industrial i treballar amb peces més grans és el MODEL CV1400. Un model amb un disseny robust i una potent bomba, injecció de gas inert, planxes interiors per a líquids i es pot complementar amb la cinta interna d'expulsió automàtica i rampa d'enllaç contínua.

Per a l'envasament al buit a nivell professional de doble campana tenim la SERIE LARGE i LA SERIE LARGE PLUS.

Per a l'envasament al buit a nivell professional de doble campana tenim la SERIE LARGE y la SERIE LARGE PLUS. Tot una seguit de models, més de 8 opcions, per a convertir-se en una empresa altament competitiva reduint temps de producció i disminuint els temps d'envasament.. Des del model més petit en dimensions fins al més gran tots inclouen les millors prestacions. Doble campana óptima per a tota mena de productes, manteniment senzill, barres de suport en la base extraïbles, disseny higiènic. Una opció que compleix tots els requisits per a ser una perfecta elecció d'envasament al buit professional és el MODEL DC950PRO.

És un model d'envasament al buit de doble campana, equip de buit amb sistema de treball de tapa automàtica i cintes integrades lliscants, braços de la tapa amb sensor de seguretat per a major protecció. Aquest model és perfecte per a sincronitzar con sistemas de retràctil y assecat automàtic.

L'oferta de ZERMAT, es complementa amb múltiples opcions per a automatitzar els processos de producció i reduir els temps de manera considerable. Consultar les opcions de RETRÀCTIL, ASSECAT y TERMOSEGELLAMENT pot ser una garantia per a completar de manera óptima el nostre procés d'envasament al buit. Així aconseguim els millors resultats i la millor qualitat.

No dubti posar-se en contacte amb el nostre equip perquè l'assessori de manera personal amb la millor opció per al seu negoci, planta o sector.

Amb Zermat asseguri la vida útil dels seus productes

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando