Línies Retràctils

Videos i informació de Tancs Retràctils Automàtics

Informació del tanc retràctil:

La instal·lació de les línies de tancs retràctil poden configurar-se amb retractilat manual o retractilat automàtic. Una línia de tanc retràctil es combina amb un túnel d'assecat automàtic sincronitzant completament les dues funcions de cada màquina.

Un molt bona opció de línia retràctil és el model TR10 amb el túnel d'assecat DR1 . El TR10 és una màquina de construcció sòlida amb un panell de 20 programes, a més el seu manteniment és senzill i ràpid per a facilitar el control dels temps en tots els aspectes. La cinta interior entra i submergeix els productes el temps desitjat, ascendeix i extreu. És un màquina que soluciona i millora els temps en línies d'alta producció gràcies a la seva funció de retractilat continu.

Descarregui AQUÍ tota la informació amb les prestacions que ofereix el tanc retràctil TR10

El complement ideal per al TR10 és el túnel d'assecat DR1 . El DR1 és una màquina amb un sistema d'assecat per fulla d'aire. El túnel funciona amb una cinta transportadora. el DR1 té un manteniment mínim sempre per a oferir la major comoditat a l'empresa. Aquesta confeccionat amb components d'alta qualitat per a la màxima durabilitat, a més d'incorporar un seguit d'opcions per a adaptar-se de manera completa a les les seves necessitats.

El DR1 és un equip dissenyat per a la integració en línies automàtiques d'envasament que combina a la perfecció per a incrementar la producció en el menor temps.

Descarregui AQUÍ tota la informació amb les prestacions que ofereix el túnel d'assecat DR1

Ajust del tanc retràctil

Ajust de la temperatura de l’aigua (de 80 a 90 graus)

Programar els temps de detecció entrada-activació, temps d’immersió i de expulsió del producte.

Les millors opcions

TR10

La millor opció per a la línia de retràctil automàtica

DR1

zermat-dr1

La seva millor aposta per a un túnel d'assecat

Vegi el funcionament del tanc retràctil

Zermat Retráctil AUTO TR8A

Zermat Retráctil AUTO TR10

Zermat Retráctil AUTO TR8A

El procés retràctil es realitza amb una immersió en aigua del producte ja envasat al nivell de buit màxim. Per aquest procés cal utilitzar bosses de buit de material retràctil.

Necessita més informaci sobre el tanc retàctil?

Consulti amb els nostres assessors per més detalls

Més informació
Enviando