Una màquina òptima per al procés d’envasament de líquids al buit per a cuines petites és la sèrie BluesVac
La majoria d’equips Zermat disposen de l’opció per a control de líquids automàtic. Aquest sistema evita la sortida del líquid de la bossa, mitjançant un detector en la cambra que para el cicle quan comença l’ebullició. En cas de no disposar de l’opció automàtica, s’ha de configurar el programa de buit a la mesura de cada producte.
Amb l’opció “detector de líquids” el procés d’envasament al buit de líquids és automàtic.
Durant el cicle de buit, en el moment en què el sensor detecta un moviment accelerat de les partícules a l’interior de la càmera, est deté el buit i ordena a la màquina passar al cicle de segellat, d’aquesta forma el líquid mai surt per l’obertura de la bossa.
Una altra màquina òptima per al procés d’envasament de líquids al buit per a cuines petites és la sèrie RockVac.
Les bosses es posicionen a l’interior de la cambra, de forma vertical o inclinada, per a evitar la sortida de líquids durant el procés d’envasament al buit en la cambra.
Els productes líquids o humits tenen tendència a arribar al punt d’ebullició ràpidament durant el procés al buit.
Els productes humits fins i tot poden arribar a cuinar-se quan es troben en estat fred.
Alguns dels equips d’envasament al buit Zermat permeten equipar la màquina amb el control de líquids automàtic.
Quan s’activa aquesta funció el sensor detecta de manera ràpida i precisa la fase de vapor dels productes líquids o humits. Així s’evita que el producte arribi al punt d’ebullició durant el procés de buit. ixí s’impedeix que el producte arribi al punt d’ebullició durant el procés de buit. Per tant, s’eviten danys en els aliments i en la bomba de buit que incorpora l’envasadora.
També és possible envasar líquids al buit màxim sense l’opció “detector de líquids”, però s’ha d’ajustar manualment el programa en el primer cicle d’envasament, segons el producte a realitzar el buit i el format de bossa/centilitres que contingui cada unitat.
Podem envasar líquids al buit de diferents tipologies. El més comú és l’envasament al buit de salses en cuines de restaurants i també en negocis de menjar preparat. Això permet oferir al client un producte final que conserva totes les propietats de manera òptima.
L’opció d’envasament de líquids al buit està disponible en la majoria de models, no dubti a consultar amb els nostres assessors perquè li indiquin la millor opció per al seu actual o projecte de negoci
Un dels nostres assessors especialitzat es posarà en contacte amb vostè per a resoldre tot el que necessiti.
Li truquem? Si vol que un dels nostres assessors el contacti per donar-li informació més detallada. Deixi’ns el seu número de telèfon.