Envasat al buit de líquids

La gamma d’envasadores Zermat permet el segellament de bosses amb líquids

Perqué fer servir l'envasament al buit de líquids?

La majoria d'equips Zermat disposen de l'opció per a control de líquids automàtic. Aquest sistema evita la sortida del líquid de la bossa, mitjançant un detector en la cambra que para el cicle quan comença l'ebullició. En cas de no disposar de l'opció automàtica, s'ha de configurar el programa de buit a la mesura de cada producte.

Amb l'opció "detector de líquids" el procés d'envasament al buit de líquids és automàtic.

Durant el cicle de buit, en el moment en què el sensor detecta un moviment accelerat de les partícules a l'interior de la càmera, est deté el buit i ordena a la màquina passar al cicle de segellat, d'aquesta forma el líquid mai surt per l'obertura de la bossa.

*L’opció de control de líquids està disponible en tots els models de la gamma BLUESVAC.

bluesvac 42+

Una màquina òptima per al procés d'envasament de líquids al buit per a cuines petites és la sèrie BluesVac

Aplicació de l'envasament de líquids al buit

Les bosses es posicionen a l'interior de la cambra, de forma vertical o inclinada, per a evitar la sortida de líquids durant el procés d'envasament al buit en la cambra.

Control del sensor

Els productes líquids o humits tenen tendència a arribar al punt d’ebullició ràpidament durant el procés al buit.

Els productes humits fins i tot poden arribar a cuinar-se quan es troben en estat fred.

Tots els equips d’envasament Zermat permeten equipar la màquina amb el control de líquids automàtic.

Quan s’activa aquesta funció, el sensor detecta la fase de vapor dels productes líquids o humits de forma ràpida i precisa. Així s’impedeix que el producte arribi al punt d’ebullició durant el procés de buit. Per tant, s’eviten danys en els aliments i en la bomba de buit que incorpora l’envasadora.

Maquinària per l'envasament de líquids al buit

L'opció d'envasament de líquids al buit està disponible en la majoria de models, no dubti a consultar amb els nostres assessors perquè li indiquin la millor opció per al seu actual o projecte de negoci

(excepte en les gammes JAZZVAC i RAPVAC)

Especificacions

Podem envasar líquids al buit de diferents tipologies.

El més comú és l'envasament al buit de salses en cuines de restaurants i també en negocis de menjar preparat. Això permet oferir al client un producte final que conserva totes les propietats de manera òptima.

Una altre àquina pel procés d'envasament de líquids al buit per a cuines petites és la sèrie RockVac

Vídeos de l'envasament de líquids al buit

Necesita més informació sobre l'envasament de líquids?

Per què afegim aquesta opció?

Els aliments a envasar no perden humitat.

Els aliments a envasar no es fan malbé per la humitat.

L’oli de la bomba no perd les propietats perquè no aspira humitat.

L’envasadora es manté neta durant tot el servei.

S’evita que la bomba es pugui oxidar en les parts internes.

Temps òptim de cicle i procés de buit més ràpid.

Més articles

Pot consultar a la nostra biblioteca més articles, com per exemple aprendre sobre la inyección de gas

Consulti amb els nostres assessors per a més detalls

Please enter your name.
Please enter a message.
Consulti la nostra política de privacitat al peu de pàgina
You must accept the Terms and Conditions.