Llescat i envasat al buit

Zermat i Graef s’uneixen de forma automàtica o manual per facilitar la feina

Tot sobre el llescat i l'envasament professional

Des de l'any 2000, el llescat d'aliments no para en el seu creixement. Actualment el consumidor és cada vegada més exigent amb la presentació i comoditat de consum dels aliments envasats. Això determina que fabricants i elaboradors hagin de servir el producte perfectament envasat i tallat.

Des de carns, embotits, formatges, fumats, elaborats, dolços... Zermat li ofereix solucions per a adaptar-se a cada tipus d'aliment.

zermat-cortadoras-loncheadoras

L'estació de llescat i envasat més innovadora del moment: Slicepack

Per a una presentació impecable és imprescindible comptar amb les eines que ens donin la professionalitat que el nostre client espera. En el procés de llescat i envasat al buit hi ha diversos passos, i ara amb l'estació de llescat i envasat Slicepack by Zermat, es pot automatitzar aquest procés al 100%.

L'estació de llescat i envasat Slicepack consta de dos productes molt consolidats de la gamma Zermat and Graf: la talladora VA804 i la termosegelladora TB2. Tots dos models són els més venuts i els preferits per molts dels nostres clients.

Automatismes disponibles i disseny de projectes a mida

Equips estandarditzats per a usos i aplicacions comunes, i desenvolupament i integració de projectes especials a mida de cada producte.

Gràcies a la integració d'aquests equips enllaçats de manera directa podem augmentar els temps de producció en tallar i envasar el producte amb el qual treballem.

lonheado y envasado a medida

Àmplia experiència avalada per una infinitat de projectes realitzats per al llescament i envasament de tot tipus d’aliments: pernil, carns, fumats, embotits, cuits, formatges, carpaccio, dolços...

El fet d'haver participat en el muntatge de diferents processos estandaritzats d'automatització per tallar i envasar, ens fa especialistes en aquest terreny.

Captura de pantalla 2018-12-15 a les 14.09.38

Solucions i automatismes estàndards desenvolupats

Creem tot tipus de solucions per al desenvolupament de línies automàtiques que combinin, llescat i envasat. Els processos es poden adaptar a petita producció o a un petit establiment fins a a altes produccions i cadenes d'alimentació.

Participem des de l'inici del seu projecte de manera conjunta per oferir-li la millor solució per tallar i envasar al buit el seu producte.

La presentació dels productes és molt important per al client final. És necessari triar la talladora indicada per a l'aliment a llescar.

El disposar de la màquina correcta per tallar i envasar l'ajudarà a obtenir la millor presència per l'aliment amb el qual treballi. Vostè incrementarà la seva producció de manera eficient oferint un excel·lent resultat final.

Les innovacions més destacades

INVAC: Sistema 100 % automàtic, llescament amb paper separador o sense, control de pes, embossament i envasament al buit.

TRAYGIVER: Sistema automàtic per al llescament de productes i posicionament sobre safates termosegellables.

DISKGIVER: Dispensador automàtic de làmines de suport de llescats quadrades o circulars per sincronitzar amb un tallaembotits automàtic Graef.

INTERGIVER: Dispensador automàtic de suport o paper separador entre llesques.

Zermat és importador exclusiu per als mercats de parla hispana de Graef

Graef, des de 1921 fabricant talladores d'alta qualitat per als especialistes més exigents.

Àmplia gamma de models dissenyats i desenvolupats per a un tall de màxima precisió en cada aliment.

Fins i tot amb els productes més difícils Cortadoras Graef es converteix en la millor eina, sempre oferint la màxima seguretat i ergonomia per a l'usuari.

Rendiment, eficiència i durabilitat, els factors clau.

Necessita més informació sobre el llescat i envasat?

Aliments llescats i envasats al buit, en bossa o en safata?

Cada envàs té els seus avantatges i inconvenients, i segons cada aliment i format, serà més indicat emprar un tipus d'envasament o un altre. Hem de triar de manera intel·ligent. Llegeixi les nostres recomanacions.

Envasat en bossa:

Com a principals avantatges:

-Cost baix en l'envàs/consumible, només es precisa la bossa

- Menor espai d'emmagatzematge i reducció en costos de transport

-Alt lluentor de les rodanxes i presentació atractiva per al consumidor

-Productes com el pernil ibèric, l'envasament en bossa i alt buit, millora les seves propietats organolèptiques

-Una Envasadora al buit ofereix la posiblidad d'aportar injecció de gas a l'interior de la bossa si disposa de la instal·lació per a GAS (opcional)

Com incovenients:

-Manipulació; Costa més introduir rodanxes a la bossa que dipositar-les sobre una safata

-Aixafament de les rodanxes i major dificultat de manipulació per al consumidor

Com a conclusions:

El tipus d'envasament en bossa és recomanable per a la majoria de productes sencers, trossejats o llescats. Pernil, carns i embotits curats, formatges o peixos entre altres. Qualsevol aliment per a la seva venda, comercialització o exportació.

zermat-envasado en bolsa
zermat-envasado en bolsa

Vídeo exemple envasat en bossa

Envasat en safata:

Com a principals avantatges:

- L'atractiva presència dels aliments

- Comoditat en la manipulació i transport

-Facilitat per separar les rodanxes per al consumidor. Est pot obrir la safata i servir directe al plat o a la taula

-En alguns casos s'injecta gas a l'envàs, i es pot millorar la presència de determinats aliments (tals com carns vermelles) reduint la pèrdua de color en el producte que l'efecte del buit pot produïr.

Com incovenients:

En aquesta presentació intervenen els costos de la safata, el film superior i el gas a injectar

-Efectes mediambientals negatius, l'envasament amb termosegellament genera major quantitat de residus

Com a conclusions:

Aquest tipus d'envàs és recomanable per a formats de grans quantitats o llescats amb alt valor afegit. Actualment a causa de la gran demanda d'aquest format d'envasament d'aliments en el mercat, els costos per a envasar en aquest format són molt competitius

zermat-envasado en bandeja
zermat-envasado en bandeja

Vídeo exemple envasat en safata

Desitja més informació sobre el llescat i l'envasat?

Més informació
Enviando