Llescat i envasat al buit

Zermat i Graef s’uneixen de forma automàtica o manual per facilitar la feina

zermat-cortadoras-loncheadoras

Tot sobre el llescat i l'envasament professional

Des de l’any 2000, el llescat d’aliments no para en el seu creixement. Actualment el consumidor és cada vegada més exigent amb la presentació i comoditat de consum dels aliments envasats. . Això determina que fabricants i elaboradors hagin de servir el producte perfectament envasat i tallat.

Des de carns, embotits, formatges, fumats, elaborats, dolços… Zermat li ofereix solucions per a adaptar-se a cada tipus d’aliment.

L'estació de llescat i envasat més innovadora del moment: Slicepack

Per a una presentació impecable és imprescindible comptar amb les eines que ens donin la professionalitat que el nostre client espera. En el procés de llescat i envasat al buit hi ha diversos passos, i ara amb l’estació de llescat i envasat Slicepack by Zermat, es pot automatitzar aquest procés al 100%.

L’estació de llescat i envasat Slicepack consta de dos productes molt consolidats de la gamma Zermat and Graf: la talladora VA804 i la termosegelladora TB2. Tots dos models són els més venuts i els preferits per molts dels nostres clients.

Automatismes disponibles i disseny de projectes a mida

Equips estandarditzats per a usos i aplicacions comunes, i desenvolupament i integració de projectes especials a mida de cada producte.

Gràcies a la integració d’aquests equips enllaçats de manera directa podem augmentar els temps de producció en tallar i envasar el producte amb el qual treballem.

Àmplia experiència avalada per una infinitat de projectes realitzats per al llescament i envasament de tot tipus d’aliments: pernil, carns, fumats, embotits, cuits, formatges, carpaccio, dolços…

El fet d’haver participat en el muntatge de diferents processos estandaritzats d’automatització per tallar i envasar, ens fa especialistes en aquest terreny.

Solucions i automatismes estàndards desenvolupats

Creem tot tipus de solucions per al desenvolupament de línies automàtiques que combinin, llescat i envasat. . Els processos es poden adaptar a petita producció o a un petit establiment fins a a altes produccions i cadenes d’alimentació.

Participem des de l’inici del seu projecte de manera conjunta per oferir-li la millor solució per tallar i envasar al buit el seu producte.

La presentació dels productes és molt important per al client final. És necessari triar la talladora indicada per a l’aliment a llescar. És necessari triar la talladora indicada per a l’aliment a llescar.

El disposar de la màquina correcta per tallar i envasar l’ajudarà a obtenir la millor presència per l’aliment amb el qual treballi. Vostè incrementarà la seva producció de manera eficient oferint un excel·lent resultat final.

cortadoras-loncheadoras-graef-zermat-1

Catàleg ZERMAT gamma de productes 1990

Zermat és importador exclusiu de la marca Graef

Des de l’any 2002, Zermat importa la gamma de Talladores Graef. Models comercials i industrials de la marca alemanya en exclusiva per a tots els mercats de parla hispana.

Màquines de la més alta qualitat, fabricades a Alemanya, que combinen perfectament amb les envasadores Zermat per a les tasques de loncheado i envasat al buit d’aliments en tota mena de cuines i negocis.

Sistemes 100% automàtics per al llescat

INVAC: llescat amb o sense paper separador, control de pes, embutxacat i envasat al buit.

TRAYGIVER: llescat de productes i posicionat sobre safates termosegellables.

DISKGIVER: Dispensador automàtic de làmines de suport de llescat quadrats o circulars.

INTERGIVER: Dispensador automàtic de suport o paper separador entre llescat

Necessita més informació sobre el llescat i envasat?

Aliments llescats i envasats al buit, en bossa o en safata?

Cada envàs té els seus avantatges i inconvenients, i segons cada aliment i format, serà més indicat emprar un tipus d’envasament o un altre. Hem de triar de manera intel·ligent. Llegeixi les nostres recomanacions.

loncheado-y-envasado-02

Envasat en bossa:

Com a principals avantatges::

  • Cost baix en l’envàs/consumible, només es precisa la bossa
  • Menor espai d’emmagatzematge i reducció en costos de transport
  • Alt lluentor de les rodanxes i presentació atractiva per al consumidor
  • Productes com el pernil ibèric, l’envasament en bossa i alt buit, millora les seves propietats organolèptiques
  • Una Envasadora al buit ofereix la posiblidad d’aportar injecció de gas a l’interior de la bossa si disposa de la instal·lació per a GAS (opcional)

Com incovenients:

  • Manipulació; Costa més introduir rodanxes a la bossa que dipositar-les sobre una safata
  • Aixafament de les rodanxes i major dificultat de manipulació per al consumidor

Com a conclusions:

El tipus d’envasament en bossa és recomanable per a la majoria de productes sencers, trossejats o llescats. Pernil, carns i embotits curats, formatges o peixos entre altres. Qualsevol aliment per a la seva venda, comercialització o exportació.

Six small raw steaks on a white foam meat tray.

Envasat en safata:

Com a principals avantatges:

  • L’atractiva presència dels aliments
  • Comoditat en la manipulació i transport
  • Facilitat per separar les rodanxes per al consumidor. Aquest pot obrir la safata i servir directe al plat o a la taula
  • En alguns casos s’injecta gas a l’envàs, i es pot millorar la presència de determinats aliments (tals com carns vermelles) reduint la pèrdua de color en el producte que l’efecte del buit pot produïr.

Com incovenients:

  • En aquesta presentació intervenen els costos de la safata, el film superior i el gas a injectar
  • Efectes mediambientals negatius, l’envasament amb termosegellament genera major quantitat de residus

Com a conclusions:

Aquest tipus d’envàs és recomanable per a formats de grans quantitats o llescats amb alt valor afegit. Actualment a causa de la gran demanda d’aquest format d’envasament d’aliments en el mercat, els costos per a envasar en aquest format són molt competitius.

Solicita més informació

Un dels nostres assessors especialitzat es posarà en contacte amb vostè per a resoldre tot el que necessiti.

Li truquem? Si vol que un dels nostres assessors el contacti per donar-li informació més detallada. Deixi’ns el seu número de telèfon.

Més informació
Enviando