Envasado al vacío en atmósfera modificada
¿ Qué es el envasado al vacío en atmósfera modificada, y para qué sirve ? Cuando hablamos de envasado al vacío en atmósfera modificada, nos referimos a un proceso que se realiza, sobre todo, para aumentar la vida útil de un alimento o producto, y a la vez, para aportar la mayor protección en su…
L’envasat al buit per a alta producció
L’envasat al buit per a alta producció L’envasat al buit industrial és una màxima en empreses de mitjana o alta producció, per això és tan important trobar la màquina correcta, perquè realment ens aporti el valor que estem buscant, no solament a nivell intern a la nostra empresa, sinó també a nivell extern per a…
Envasat al buit industrial
Invertir en l’envasat al buit industrial L’envasat al buit industrial és una màxima en empreses de mitjana o alta producció, per això, és tan important trobar la màquina correcta, perquè realment ens aporti el valor que estem buscant, no solament a nivell intern en la nostra empresa, sinó també a nivell extern per a oferir…
El Termo-segellat
En què consisteix el termo-segellat El termos-segellat és un tipus d’envasament al buit que ens permet la utilització de safates, en lloc de les tradicionals bosses, com en el cas de les envasadores. L’envasament al buit en safata permet la mateixa caducitat i conservació del producte, igual que en l’envasament en bossa. Les opcions de…
El Retractilat
¿Què és el retractilat? En el procés de l’envasament al buit existeixen diversos passos. Un d’ells és l’acabat de l’envasament al buit amb el retractilat. Aquest procediment és útil i recomanable per a la majoria de productes que es comercialitzen en el mercat. Els aliments més típics que podem veure en un lineal de supermercat,…
Zermat amb Siemens
Hostelco 2022, la fira alimentària
Meat Attraction 2022
Meat Attraction 2022 [wpseo_breadcrumb] Envasadores Zermat, en el Meat Attraction 2022 Els dies 8, 9 i 10 de març té lloc en IFEMA una de les fires amb més valor per a la indústria càrnica. El Meat Attraction 2022. Durant aquests dies la fira abastarà els punts de rellevància per al món de la carn.…
Envasat al buit en aliments cuinats
Bones ofertes a Zermat Shop
Salón Gourmets 2021
Solucions per l’envasat al buit
Marinat, la tècnica que marca la diferència
Envasat al buit en vidre
Envasat al buit amb vidre és possible amb la gamma Zermat Un dels tipus d’envasat al buit més demandat avui en dia, és la possibilitat d’envasar en pots de vidre. La majoria d’envasadores al buit Zermat permeten l’envasament al buit de pots de vidre amb tapa roscada. Aquí pot veure un vídeo demostratiu on TOTS…
Pernil ibèric tallat i envasat al buit
Idees i recomanacions per al tall i l’envasat del pernil ibèric Un dels productes demandats amb més exigència per part del consumidor és el pernil ibèric tallat i envasat al buit. El pernil ibèric és un aliment molt delicat. És imprescindible oferir al client una presentació impecable a l’hora de tractar amb els productes ibèrics,…
Envasat al buit de cine
Nou catàleg Zermat 2020
Novetats de Zermat en el catàleg 2020 A Zermat continuem mirant al futur. Des d’aquell 1979, on l’aposta per una idea pionera va arrancar, fins a la data d’avui, ja en el 2020, han estat molts els clients per als quals envasar amb una Zermat, és ja, símbol de diferenciació competencial. La nostra missió és fabricar, innovar…
Guía d’envasadoras al buit
“Salón Gourmets 2020”
Envasat al buit en el punt de venda
Hostelco 2020, la fira alimentària
Envasat al buit i llescat d’aliments
Conveni col·laborador entre Zermat i Carnimad
Jazzvac Atom, un aliat estrella a tota cuina
Zermat a Ràdio Estel, edició d’octubre
Entrevista a Ràdio Estel [wpseo_breadcrumb] Zermat a Ràdio Estel, 10 d’octubre de 2019 Avui els volem compartir la nostra intervenció a Ràdio Estel. El passat dissabte, dia 19 d’octubre, el nostre Director Comercial, Eric , va ser convidat, de nou, al programa Trotamundos on va explicar com ha canviat i ha revolucionat la vida dels…
Com funciona una envasadora al buit
10 receptes per la tardor
Cocció precisa i saludable
Envasar al buit també és per l’estiu Envasar al buit és una conservació que s’usa a l’estiu tant com a l’hivern. Primer perquè podem envasar productes d’altres estacions i consumir-los a l’estiu, i segon perquè podem realitzar la cocció al buit, o sous vide, per a preparar receptes fresques i sempre saludables. Les propietats i…
La conservació més intel·ligent
Formes de Conservació Intel.ligent [wpseo_breadcrumb] L’envasar al buit és la conservació més intel·ligent per naturalesa Envasar al buit és una conservació que es presenta en molts dels aliments que consumim. Un d’ells és la nou. Les propietats i aplicacions de les nous són diverses. 1-La nou a la cuina: són molt versàtils i s’adapten a…
Recepta Sous vide amb en Roger Có
Aquest mes a la revista “Cuina” Zermat mostra la recepta Sardines amb verduretes La cuina al buit, o sous vide com es coneix popularment, permet que els productes absorbeixin tots els sucs del macerat. D’aquesta manera s’obre tot un món de possibilitats desenvolupant una alta creativitat gastronòmica. Hi ha nombroses receptes aplicant aquesta tècnica on,…
Envasa, Cuina i Sorprèn
Aquest mes a la revista “Cuina” 5 avantatges d’envasar i cuinar “Envasa, Cuina i Conserva” perquè amb les envasadores al buit Zermat, podem conservar els nostres plats de manera senzilla i ràpida. Els envasem i els cuinem després i així sorprendrem als nostres comensals. És la manera òptima de conservar totes les propietats, textura i el sabor…
Zermat a la revista “Cuina”
Aquest mes a la revista “Cuina” Zermat us mostra els beneficis de cuinar i envasar al buit. “Envasant al buit, cuina i conserva” i és que amb les envasadores Zermat cuinar i envasar al buit és garantia de frescor, aroma, pes, textura i per sobre de tot assegurar el sabor del nostre plat. Existeixen més…
Manteniment de les envasadores Gamma Small
Amb l’ajuda dels nostres vídeo tutorials veurà de manera clara i senzilla com realitzar el manteniment de les envasadores Gamma Small El manteniment de les envasadores Gamma Small el pot realitzar directament on té la seva máquina Zermat instal·lada. És una pràctica senzilla en la que s’han de tenir tots els elements necessaris a mà.…
Zermat a Ràdio Estel
Zermat a Ràdio Estel [wpseo_breadcrumb] Zermat a Ràdio Estel el 2 de març de 2019 Zermat a Ràdio Estel explica tots els secrets de l’envasat al buit per aplicar a la cuina No es perdin l’eddició del programa “Trotamundos” a les 12.15h, al Dial 106.6. A la secció de Cuina, Zermat els explicarà tots els…
Zermat, sistemes d’envasament al buit
Zermat, sistemes d’envasament al buit des del 1979 Amb l’envasament al buit podem conservar els aliments amb totes les seves propietats A Zermat som fabricants de maquinària d’envasament al buit des de 1979, això ens ha permès arribar avui dia amb una àmplia experiència i amb un coneixement sobre el producte a nivell altament professional.…