Blog

Tota l'actualitat de l'envasat al buit

zermat i siemens financial services

Zermat i Siemens Financial Services

By Gisela | 14 September, 2023

Zermat con Siemens, solución integral Seguramente hace tiempo que le da vueltas a realizar una inversión a su empresa. Y es lógico, hoy en día es más que importante que nunca estar al día en tecnología y procesos productivos, sobre todo si se quiere ser realmente competitivo en el mercado. Además, el hecho de disponer…

Envasado al vacío en atmósfera modificada

By Gisela | 17 October, 2022

¿ Qué es el envasado al vacío en atmósfera modificada, y para qué sirve ? Cuando hablamos de envasado al vacío en atmósfera modificada, nos referimos a un proceso que se realiza, sobre todo, para aumentar la vida útil de un alimento o producto, y a la vez, para aportar la mayor protección en su…

L’envasat al buit per a alta producció

By Gisela | 20 September, 2022

L’envasat al buit per a alta producció L’envasat al buit industrial és una màxima en empreses de mitjana o alta producció, per això és tan important trobar la màquina correcta, perquè realment ens aporti el valor que estem buscant, no solament a nivell intern a la nostra empresa, sinó també a nivell extern per a…

Envasat al buit industrial

By Gisela | 6 July, 2022

Invertir en l’envasat al buit industrial L’envasat al buit industrial és una màxima en empreses de mitjana o alta producció, per això, és tan important trobar la màquina correcta, perquè realment ens aporti el valor que estem buscant, no solament a nivell intern en la nostra empresa, sinó també a nivell extern per a oferir…

El Termosellat

By Gisela | 14 June, 2022

En què consisteix el termo-segellat El termos-segellat és un tipus d’envasament al buit que ens permet la utilització de safates, en lloc de les tradicionals bosses, com en el cas de les envasadores. L’envasament al buit en safata permet la mateixa caducitat i conservació del producte, igual que en l’envasament en bossa. Les opcions de…

El Retractilat

By Gisela | 27 May, 2022

¿Què és el retractilat? En el procés de l’envasament al buit existeixen diversos passos. Un d’ells és l’acabat de l’envasament al buit amb el retractilat. Aquest procediment és útil i recomanable per a la majoria de productes que es comercialitzen en el mercat. Els aliments més típics que podem veure en un lineal de supermercat,…

Zermat amb Siemens

By Gisela | 21 April, 2022

Zermat amb Siemens, solució integral Segurament fa temps que li dona voltes a realitzar una inversió a la seva empresa. I és lògic, avui dia és més que important que mai estar al dia en tecnologia i processos productius, sobretot si es vol ser realment competitiu en el mercat. A més, el fet de disposar…

Zermat en Hostelco 2022

Hostelco 2022, la fira alimentària

By Gisela | 24 March, 2022

Edició Hostelco 2022 Saló Internacional de l’Equipament per a Restauració, Hostaleria i Col·lectivitats. Del 4 al 7 d’Abril, aquest 2022, a Fira de Barcelona, tornem a difrutar d’Hostelco 2022. Les seves instal·lacions acullen de nou una de les fires més importants per a la indústria de l’alimentació, Hostelco 2022. Enguany Hostelco 2022 dedica els seus…

Zermat, Meat Attraction 2022

Meat Attraction 2022

By Gisela | 24 February, 2022

Meat Attraction 2022 Envasadores Zermat, en el Meat Attraction 2022 Els dies 8, 9  i 10 de març té lloc en IFEMA una de les fires amb més valor per a la indústria càrnica. El Meat Attraction 2022. Durant aquests dies la fira abastarà els punts de rellevància per al món de la carn. Meat…

Envasado al vacío en alimentos cocinados

Envasat al buit en aliments cuinats

By Gisela | 10 February, 2022

Envasat al buit en aliments cuinats Es té la creença que l’envasament al buit és només per a grans empreses i que no pot ser útil per a comerços o per a empreses amb producció mitjana. Fins i tot és igual de desconegut com l’envasament al buit pot ajudar en aliments cuinats. Avui dia restaurants…

Bones ofertes a Zermat Shop

By Gisela | 28 December, 2021

Zermat Shop pensada per vostè Enguany Zermat ha estat ple de canvis i de novetats. Hem portat les eines professionals que el seu negoci necessita perquè vostè pugui continuar oferint el bo i millor als seus clients . Aquest 2021 Zermat ha desenvolupat un dels seus projectes de major dedicació i enfocat al fet que…

Salón Gourmets 2021

By Gisela | 28 September, 2021

Evento gastronómico, El Salón Gourmets 2021 El próximo mes de octubre empieza el Salón Gourmets 2021. Zermat estará presente des de el día 18 y esta localizado en la comunidad de Madrid. Este evento esta catalogado como la feria de Alimentación y Bebidas de calidad más grande de Europa. Este año, el Salón Gourmets 2021,…

Solucions per l’envasat al buit

By Gisela | 28 July, 2021

Soluciones para el envasado al vacío Este mes en la revista Cuina, Zermat le habla acerca de las aportaciones que le ofrece el envasado el vacío para su negocio. Como siempre, en cada edición de la revista, Zermat le trae sus novedades. En esta ocasión hemos querido ofrecer una serie de las mejores máquinas para…

Marinat, la tècnica que marca la diferència

By Gisela | 26 April, 2021

Marinat amb Zermat En què consisteix aquesta tècnica? Una manera de millorar el gust i l’aroma de qualsevol aliment és realitzar un marinat prèviament abans de cuinar-lo. Es pot fer de la forma tradicional; utilitzant espai, hores i… més hores.. o de manera immediata amb tota la gamma d’envasadores al buit ZERMAT. Aquestes, a part…

Envasat al buit en vidre

By Gisela | 25 November, 2020

Envasat al buit amb vidre és possible amb la gamma Zermat Un dels tipus d’envasat al buit més demandat avui en dia, és la possibilitat d’envasar en pots de vidre. La majoria d’envasadores al buit Zermat permeten l’envasament al buit de pots de vidre amb tapa roscada. Aquí pot veure un vídeo demostratiu on TOTS…

jamon iberico cortado y envasado al vacio

Pernil ibèric tallat i envasat al buit

By Gisela | 24 September, 2020

Idees i recomanacions per al tall i l’envasat del pernil ibèric Un dels productes demandats amb més exigència per part del consumidor és el pernil ibèric tallat i envasat al buit. El pernil ibèric és un aliment molt delicat. És imprescindible oferir al client una presentació impecable a l’hora de tractar amb els productes ibèrics,…

Envasat al buit de cine

By Gisela | 21 July, 2020

Un equip ⭐estrella ⭐ a la seva cuina Un bon professional sempre buscarà les millors eines per a elevar al màxim el seu potencial. Per això la combinació de l’envasadora al buit Zermat, la JazzVac Atom, juntament amb la Talladora GRAEF C21 és una de les millors solucions per a espais petits en àmbit domèstic o professional. Com sempre, en…

Nou catàleg Zermat 2020

By Gisela | 29 May, 2020

Novetats de Zermat en el catàleg 2020 A Zermat continuem mirant al futur. Des d’aquell 1979, on l’aposta per una idea pionera va arrancar, fins a la data d’avui, ja en el 2020, han estat molts els clients per als quals envasar amb una Zermat, és ja, símbol de diferenciació competencial. La nostra missió és fabricar, innovar…

presencia de Zermat

Guía d’envasadoras al buit

By Gisela | 28 May, 2020

Escollir la millor envasadora al buit Avui els portem una selecció de les millors envasadores al buit segons el seu sector i el producte amb el qual treballi. A vegades és difícil reconèixer quina és la millor opció que podem triar per al nostre negoci. Tenim clar que volem obtenir una millor eficiència del nostre…

Imagen del logo del SALON GOURMET 2020

“Salón Gourmets 2020”

By Gisela | 21 February, 2020

Esdeveniment gastronòmic, El “Salón Gourmets 2020” El mes vinent, el dia 30 Març, comença el “Salón Gourmets 2020”. Estarà present fins el 2 d’Abril i està localitzat en la comunitat de Madrid. Aquest esdeveniment està catalogat com la fira d’Alimentació i Begudes de qualitat més gran d’Europa. Enguany, el “Salón Gourmets 2020”, celebra la seva…

Envasadora CV1000+ en un punto de venta

Envasat al buit en el punt de venda

By Gisela | 7 February, 2020

Màquina d’envasament en una botiga Sempre es pensa que l’envasament al buit és només útil per a les grans empreses o per a les línies d’alta producció i que en una xarcuteria o carnisseria no pot aportar-nos valor. No obstant, això no és així. Avui en dia se li poden atribuir a l’envasament al buit…

Hostelco 2020, feria de la alimentación

Hostelco 2020, la fira alimentària

By Gisela | 23 January, 2020

Edició Hostelco 2020 The Hotel & Restaurant Trade Show Una vegada més, Fira de Barcelona, porta a les seves instal·lacions una de les fires més importants per a la indústria de l’alimentació, Hostelco 2020. Del 14 al 17 de setembre, té lloc aquest esdeveniment a la nostra ciutat de Barcelona.  Hostelco 2020 enguany dedica els seus espais a diferents sectors…

zermat-eurocarne-escaparate

Envasat al buit i llescat d’aliments

By Gisela | 12 December, 2019

Llescat i envasat de productes Des de l’any 2000 la presentació d’aliments llescats no cessa el seu creixement. Cada any ha anat augmentant la demanda i producció d’aliments tallats en rodanxes i atractius envasos. El consumidor s’ha tornat molt exigent en la perfecta presentació i protecció dels aliments tallats, sobretot els que tenen un alt…

Conveni col·laborador entre Zermat i Carnimad

By Gisela | 27 November, 2019

Zermat i Carnimad signen un conveni de col·laboració El passat dia 19 de novembre es va signar l’acord de col·laboració entre Zermat i Carnimad, l’associació de carnissers i xarcuters de Madrid. En aquest conveni, Zermat, donarà servei específic per als socis del sector de Carnimad. Són més de 1300 carnissers i xarcuteries els que ja formen part de…

Jazzvac Atom, un aliat estrella a tota cuina

By Gisela | 14 November, 2019

Una parella estrella a la seva cuina Aquest mes a la revista Cuina, Zermat el sorprèn amb una de les seves envasadores més compactes, la JazzVac Atom. Com sempre, en cada edició de la revista, Zermat li porta les seves novetats. En aquesta ocasió hem donat protagonisme a una parella de luxe que no pot faltar en…

Zermat a Ràdio Estel, edició d’octubre

By Gisela | 31 October, 2019

Entrevista a Ràdio Estel Zermat a Ràdio Estel, 10 d’octubre de 2019 Avui els volem compartir la nostra intervenció a Ràdio Estel. El passat dissabte, dia 19 d’octubre, el nostre Director Comercial, Eric , va ser convidat, de nou, al programa Trotamundos on va explicar com ha canviat i ha revolucionat la vida dels cuiners…

como funciona una envasadora al vacío-maquetado en borrador

Com funciona una envasadora al buit

By Gisela | 15 October, 2019

Funcionament d’una envasadora al buit Una envasadora al buit està fabricada amb una sèrie de components electrònics que la doten d’un mecanisme que ens permet extreure l’aire de l’interior de l’envàs.  L’envasament al buit és un mètode de conservació que consisteix a retirar l’aire de l’interior d’un embolcall amb l’objectiu d’estendre el període de caducitat…

10 receptes per la tardor

By Gisela | 4 October, 2019

Receptes de tardor Envasar al buit és molt útil durant tot l’any, però a la tardor és especialment rellevant. Aquesta estació de l’any ens porta un seguit de productes que són molt típics, i que, a més, ens hem acostumat a degustar-los tot l’any de manera habitual. És cert que la varietat tardorenca no és…

Cocció precisa i saludable

By Gisela | 23 July, 2019

Envasar al buit també és per l’estiu Envasar al buit és una conservació que s’usa a l’estiu tant com a l’hivern. Primer perquè podem envasar productes d’altres estacions i consumir-los a l’estiu, i segon perquè podem realitzar la cocció al buit, o sous vide, per a preparar receptes fresques i sempre saludables. Les propietats i…

La conservació més intel·ligent

By Gisela | 11 July, 2019

Formes de Conservació Intel.ligent L’envasar al buit és la conservació més intel·ligent per naturalesa Envasar al buit és una conservació que es presenta en molts dels aliments que consumim. Un d’ells és la nou. Les propietats i aplicacions de les nous són diverses. 1-La nou a la cuina: són molt versàtils i s’adapten a gran…

Recepta Sous vide amb en Roger Có

By Gisela | 3 May, 2019

Aquest mes a la revista “Cuina” Zermat mostra la recepta Sardines amb verduretes La cuina al buit, o sous vide com es coneix popularment, permet que els productes absorbeixin tots els sucs del macerat. D’aquesta manera s’obre tot un món de possibilitats desenvolupant una alta creativitat gastronòmica. Hi ha nombroses receptes aplicant aquesta tècnica on,…

Envasa, Cuina i Sorprèn

By Gisela | 28 March, 2019

Aquest mes a la revista “Cuina” 5 avantatges d’envasar i cuinar “Envasa, Cuina i Conserva” perquè amb les envasadores al buit Zermat, podem conservar els nostres plats de manera senzilla i ràpida. Els envasem i els cuinem després i així sorprendrem als nostres comensals. És la manera òptima de conservar totes les propietats, textura i el sabor…

Zermat a la revista “Cuina”

By Gisela | 15 March, 2019

Aquest mes a la revista “Cuina” Zermat us mostra els beneficis de cuinar i envasar al buit. “Envasant al buit, cuina i conserva” i és que amb les envasadores Zermat cuinar i envasar al buit és garantia de frescor, aroma, pes, textura i per sobre de tot assegurar el sabor del nostre plat. Existeixen més…

Manteniment de les envasadores Gamma Small

By Gisela | 11 March, 2019

Amb l’ajuda dels nostres vídeo tutorials veurà de manera clara i senzilla com realitzar el manteniment de les envasadores Gamma Small El manteniment de les envasadores Gamma Small el pot realitzar directament on té la seva máquina Zermat instal·lada. És una pràctica senzilla en la que s’han de tenir tots els elements necessaris a mà.…

Zermat a Ràdio Estel

By Gisela | 1 March, 2019

Zermat a Ràdio Estel Zermat a Ràdio Estel el 2 de març de 2019 Zermat a Ràdio Estel explica tots els secrets de l’envasat al buit per aplicar a la cuina No es perdin l’eddició del programa “Trotamundos” a les 12.15h, al Dial 106.6. A la secció de Cuina, Zermat els explicarà  tots els secrets…

Zermat, sistemes d’envasament al buit

By Gisela | 28 February, 2019

Zermat, sistemes d’envasament al buit des del 1979 Amb l’envasament al buit podem conservar els aliments amb totes les seves propietats A Zermat som fabricants de maquinària d’envasament al buit des de 1979, això ens ha permès arribar avui dia amb una àmplia experiència i amb un coneixement sobre el producte a nivell altament professional.…

Estigui al dia de novetats i noticies:

Més informació
Enviando