Skip to content

Blog

Novetats i noticies

10 receptes per la tardor

By Gisela | 4 Octubre, 2019

10 receptes per la tardor Envasar al buit és molt útil durant tot l’any, però a la tardor és especialment rellevant. Aquesta estació de l’any ens porta un seguit de productes que són molt típics, i que, a més, ens hem acostumat a degustar-los tot l’any de manera habitual. És cert que la varietat tardorenca…

Cocció precisa i saludable

By Gisela | 23 Juliol, 2019

Envasar al buit també és per l’estiu Envasar al buit és una conservació que s’usa a l’estiu tant com a l’hivern. Primer perquè podem envasar productes d’altres estacions i consumir-los a l’estiu, i segon perquè podem realitzar la cocció al buit, o sous vide, per a preparar receptes fresques i sempre saludables. Les propietats i…

La conservació més intel·ligent

By Gisela | 11 Juliol, 2019

L’envasar al buit és la conservació més intel·ligent per naturalesa Envasar al buit és una conservació que es presenta en molts dels aliments que consumim. Un d’ells és la nou. Les propietats i aplicacions de les nous són diverses. Les 5 avantatges més destacades:  1-La nou a la cuina: són molt versàtils i s’adapten a…

Recepta Sous vide amb en Roger Có

By Gisela | 3 Maig, 2019

Aquest mes a la revista “Cuina” Zermat mostra la recepta Sardines amb verduretes La cuina al buit, o sous vide com es coneix popularment, permet que els productes absorbeixin tots els sucs del macerat. D’aquesta manera s’obre tot un món de possibilitats desenvolupant una alta creativitat gastronòmica. Hi ha nombroses receptes aplicant aquesta tècnica on,…

Envasa, Cuina i Sorprèn

By Gisela | 28 Març, 2019

Aquest mes a la revista “Cuina” 5 avantatges d’envasar i cuinar “Envasa, Cuina i Conserva” perquè amb les envasadores al buit Zermat, podem conservar els nostres plats de manera senzilla i ràpida. Els envasem i els cuinem després i així sorprendrem als nostres comensals. És la manera òptima de conservar totes les propietats, textura i el sabor…

Zermat a la revista “Cuina”

By Gisela | 15 Març, 2019

Aquest mes a la revista “Cuina” Zermat us mostra els beneficis de cuinar i envasar al buit. “Envasant al buit, cuina i conserva” i és que amb les envasadores Zermat cuinar i envasar al buit és garantia de frescor, aroma, pes, textura i per sobre de tot assegurar el sabor del nostre plat. Existeixen més…

Manteniment de les envasadores Gamma Small

By Gisela | 11 Març, 2019

Amb l’ajuda dels nostres vídeo tutorials veurà de manera clara i senzilla com realitzar el manteniment de les envasadores Gamma Small El manteniment de les envasadores Gamma Small el pot realitzar directament on té la seva máquina Zermat instal·lada. És una pràctica senzilla en la que s’han de tenir tots els elements necessaris a mà.…

Zermat a Radio Estel

By Gisela | 1 Març, 2019

Zermat a Ràdio Estel el 2 de març de 2019 Zermat a Ràdio Estel explica tots els secrets de l’envasat al buit per aplicar a la cuina No es perdin l’eddició del programa “Trotamundos” a les 12.15h, al Dial 106.6. A la secció de Cuina, Zermat els explicarà  tots els secrets de l’envasat al buit…

Zermat, sistemes d’envasament al buit

By Gisela | 28 Febrer, 2019

Zermat, sistemes d’envasament al buit des del 1979 Amb l’envasament al buit podem conservar els aliments amb totes les seves propietats A Zermat som fabricants de maquinària d’envasament al buit des de 1979, això ens ha permès arribar avui dia amb una àmplia experiència i amb un coneixement sobre el producte a nivell altament professional.…

Estigui al dia de novetats i noticies:

Més informació
Enviando

Scroll To Top