Skip to content

Blog

Novetats i noticies

Conveni col·laborador entre Zermat i Carnimad

By Gisela | 27 Novembre, 2019

Zermat i Carnimad signen un conveni de col·laboració El passat dia 19 de novembre es va signar l’acord de col·laboració entre Zermat i Carnimad, l’associació de carnissers i xarcuters de Madrid. En aquest conveni, Zermat, donarà servei específic per als socis del sector de Carnimad. Són més de 1300 carnissers i xarcuteries els que ja formen part de…

Jazzvac Atom, un aliat estrella a tota cuina

By Gisela | 14 Novembre, 2019

Una parella estrella a la seva cuina Aquest mes a la revista Cuina, Zermat el sorprèn amb una de les seves envasadores més compactes, la JazzVac Atom. Com sempre, en cada edició de la revista, Zermat li porta les seves novetats. En aquesta ocasió hem donat protagonisme a una parella de luxe que no pot faltar en…

Zermat a Ràdio Estel, edició d’octubre

By Gisela | 31 Octubre, 2019

Entrevista a Ràdio Estel Zermat a Ràdio Estel, 10 d’octubre de 2019 Avui els volem compartir la nostra intervenció a Ràdio Estel. El passat dissabte, dia 19 d’octubre, el nostre Director Comercial, Eric , va ser convidat, de nou, al programa Trotamundos on va explicar com ha canviat i ha revolucionat la vida dels cuiners…

como funciona una envasadora al vacío-maquetado en borrador

Com funciona una envasadora al buit

By Gisela | 15 Octubre, 2019

Funcionament d’una envasadora al buit Una envasadora al buit està fabricada amb una sèrie de components electrònics que la doten d’un mecanisme que ens permet extreure l’aire de l’interior de l’envàs.  L’envasament al buit és un mètode de conservació que consisteix a retirar l’aire de l’interior d’un embolcall amb l’objectiu d’estendre el període de caducitat…

10 receptes per la tardor

By Gisela | 4 Octubre, 2019

Receptes de tardor Envasar al buit és molt útil durant tot l’any, però a la tardor és especialment rellevant. Aquesta estació de l’any ens porta un seguit de productes que són molt típics, i que, a més, ens hem acostumat a degustar-los tot l’any de manera habitual. És cert que la varietat tardorenca no és…

Cocció precisa i saludable

By Gisela | 23 Juliol, 2019

Envasar al buit també és per l’estiu Envasar al buit és una conservació que s’usa a l’estiu tant com a l’hivern. Primer perquè podem envasar productes d’altres estacions i consumir-los a l’estiu, i segon perquè podem realitzar la cocció al buit, o sous vide, per a preparar receptes fresques i sempre saludables. Les propietats i…

La conservació més intel·ligent

By Gisela | 11 Juliol, 2019

L’envasar al buit és la conservació més intel·ligent per naturalesa Envasar al buit és una conservació que es presenta en molts dels aliments que consumim. Un d’ells és la nou. Les propietats i aplicacions de les nous són diverses. Les 5 avantatges més destacades:  1-La nou a la cuina: són molt versàtils i s’adapten a…

Recepta Sous vide amb en Roger Có

By Gisela | 3 Maig, 2019

Aquest mes a la revista “Cuina” Zermat mostra la recepta Sardines amb verduretes La cuina al buit, o sous vide com es coneix popularment, permet que els productes absorbeixin tots els sucs del macerat. D’aquesta manera s’obre tot un món de possibilitats desenvolupant una alta creativitat gastronòmica. Hi ha nombroses receptes aplicant aquesta tècnica on,…

Envasa, Cuina i Sorprèn

By Gisela | 28 Març, 2019

Aquest mes a la revista “Cuina” 5 avantatges d’envasar i cuinar “Envasa, Cuina i Conserva” perquè amb les envasadores al buit Zermat, podem conservar els nostres plats de manera senzilla i ràpida. Els envasem i els cuinem després i així sorprendrem als nostres comensals. És la manera òptima de conservar totes les propietats, textura i el sabor…

Zermat a la revista “Cuina”

By Gisela | 15 Març, 2019

Aquest mes a la revista “Cuina” Zermat us mostra els beneficis de cuinar i envasar al buit. “Envasant al buit, cuina i conserva” i és que amb les envasadores Zermat cuinar i envasar al buit és garantia de frescor, aroma, pes, textura i per sobre de tot assegurar el sabor del nostre plat. Existeixen més…

Estigui al dia de novetats i noticies:

Més informació
Enviando

Scroll To Top