Zermat amb Siemens
Hostelco 2022, la fira alimentària
Meat Attraction 2022
Meat Attraction 2022 [wpseo_breadcrumb] Envasadores Zermat, en el Meat Attraction 2022 Els dies 8, 9 i 10 de març té lloc en IFEMA una de les fires amb més valor per a la indústria càrnica. El Meat Attraction 2022. Durant aquests dies la fira abastarà els punts de rellevància per al món de la carn.…
Envasat al buit en aliments cuinats
Bones ofertes a Zermat Shop
Salón Gourmets 2021
Solucions per l’envasat al buit
Marinat, la tècnica que marca la diferència
Envasat al buit en vidre
Pernil ibèric tallat i envasat al buit
Envasat al buit de cine
Nou catàleg Zermat 2020
Guía d’envasadoras al buit
“Salón Gourmets 2020”
Envasat al buit en el punt de venda
Hostelco 2020, la fira alimentària
Envasat al buit i llescat d’aliments
Conveni col·laborador entre Zermat i Carnimad
Jazzvac Atom, un aliat estrella a tota cuina
Zermat a Ràdio Estel, edició d’octubre
Entrevista a Ràdio Estel [wpseo_breadcrumb] Zermat a Ràdio Estel, 10 d’octubre de 2019 Avui els volem compartir la nostra intervenció a Ràdio Estel. El passat dissabte, dia 19 d’octubre, el nostre Director Comercial, Eric , va ser convidat, de nou, al programa Trotamundos on va explicar com ha canviat i ha revolucionat la vida dels…
Com funciona una envasadora al buit
10 receptes per la tardor
Cocció precisa i saludable
Envasar al buit també és per l’estiu Envasar al buit és una conservació que s’usa a l’estiu tant com a l’hivern. Primer perquè podem envasar productes d’altres estacions i consumir-los a l’estiu, i segon perquè podem realitzar la cocció al buit, o sous vide, per a preparar receptes fresques i sempre saludables. Les propietats i…
La conservació més intel·ligent
Formes de Conservació Intel.ligent [wpseo_breadcrumb] L’envasar al buit és la conservació més intel·ligent per naturalesa Envasar al buit és una conservació que es presenta en molts dels aliments que consumim. Un d’ells és la nou. Les propietats i aplicacions de les nous són diverses. 1-La nou a la cuina: són molt versàtils i s’adapten a…
Recepta Sous vide amb en Roger Có
Aquest mes a la revista “Cuina” Zermat mostra la recepta Sardines amb verduretes La cuina al buit, o sous vide com es coneix popularment, permet que els productes absorbeixin tots els sucs del macerat. D’aquesta manera s’obre tot un món de possibilitats desenvolupant una alta creativitat gastronòmica. Hi ha nombroses receptes aplicant aquesta tècnica on,…
Envasa, Cuina i Sorprèn
Aquest mes a la revista “Cuina” 5 avantatges d’envasar i cuinar “Envasa, Cuina i Conserva” perquè amb les envasadores al buit Zermat, podem conservar els nostres plats de manera senzilla i ràpida. Els envasem i els cuinem després i així sorprendrem als nostres comensals. És la manera òptima de conservar totes les propietats, textura i el sabor…
Zermat a la revista “Cuina”
Aquest mes a la revista “Cuina” Zermat us mostra els beneficis de cuinar i envasar al buit. “Envasant al buit, cuina i conserva” i és que amb les envasadores Zermat cuinar i envasar al buit és garantia de frescor, aroma, pes, textura i per sobre de tot assegurar el sabor del nostre plat. Existeixen més…
Manteniment de les envasadores Gamma Small
Amb l’ajuda dels nostres vídeo tutorials veurà de manera clara i senzilla com realitzar el manteniment de les envasadores Gamma Small El manteniment de les envasadores Gamma Small el pot realitzar directament on té la seva máquina Zermat instal·lada. És una pràctica senzilla en la que s’han de tenir tots els elements necessaris a mà.…
Zermat a Ràdio Estel
Zermat a Ràdio Estel [wpseo_breadcrumb] Zermat a Ràdio Estel el 2 de març de 2019 Zermat a Ràdio Estel explica tots els secrets de l’envasat al buit per aplicar a la cuina No es perdin l’eddició del programa “Trotamundos” a les 12.15h, al Dial 106.6. A la secció de Cuina, Zermat els explicarà tots els…
Zermat, sistemes d’envasament al buit
Zermat, sistemes d’envasament al buit des del 1979 [wpseo_breadcrumb] Amb l’envasament al buit podem conservar els aliments amb totes les seves propietats A Zermat som fabricants de maquinària d’envasament al buit des de 1979, això ens ha permès arribar avui dia amb una àmplia experiència i amb un coneixement sobre el producte a nivell altament…