ZERMAT, fabricant des de 1979

Empresa especialista en màquines envasadores al buit

Fabricant envasadores des de 1979

Zermat, empresa dedicada a l'envasament al buit amb més de 40 anys de trajectòria, des de 1979, amb un creixement sostingut i constant. Fabriquem una extensa gamma d'envasadores al buit per a cobrir totes les mesures i nivells de producció amb un important reconeixement i prestigi dins del sector degut a la seva labor d'empresa pionera en màquines envasadores al buit.

Àmplia experiència en la fabricació d’envasadores al buit.

La producció és constant i sense pauses. Any rere any, setmana a setmana, s’entreguen envasadores Zermat a una infinitat de destinacions; milers d’equips dissenyats i fabricats per a l’envasament de tot tipus de productes.

Des de l’any 2006, Zermat forma part de l’aliança KHZ per fabricar equips conjuntament amb diferents empreses productores de sistemes d’envasament de gran qualitat a Àustria, Alemanya, Holanda i Itàlia. Cada equip està produït pel fabricant més especialitzat i la seva alta qualitat està avalada per tots. L’objectiu d’aquesta aliança sempre és satisfer les necessitats de cada projecte amb una millor precisió.

jazz-vac-atom
zermat-cataleg-primer
Catàleg Zermat gamma de productes 1990
Catàleg Zermat gamma de productes 2020

Qualitat i confiança

La nostra premissa per tots els clients

La qualitat de la nostra maquinària està avalada per una cartera de clients integrada per productors i manipuladors de tota classe de necessitats alimentàries i peribles, fabricadores de components i indústries vàries.

Tots els equips ZERMAT han estat sotmesos a exigents proves de rendiment i fiabilitat abans de la seva comercialització, el doble control de qualitat al fet que se sotmet cadascuna de les nostres màquines garanteix la màxima qualitat i bon funcionament

zermat-cv800-primers-models
Envasadora al buit ZERMAT CV1000 - Any de fabricació 1987
Envasadora al buit ZERMAT RockVac 42  - Any de fabricació 2020

Innovació i rendiment

La nostra visió per totes les màquines abans, ara i pel futur

La innovació en la nostra màquinaria ZERMAT ha sigut i serà una constant per nosaltres. El rendiment i les possibilitats d'augmentar la competitivitat dels seus negocis és un factor determinant per escollir una màquina o un altre.

Tots els equips Zermat estàn fabricats amb peces resistents i de qualitat

I+D

Sempre en estudi constant de noves aplicacions i sistemes per augmentar les possibilitats de envasament al buit, així com l’augment de producció, rendiment i durabilitat dels nostres equips.

Al costat dels nostres clients

Orgullosos d’assessorar, atendre i solucionar totes les demandes dels projectes i clients de ZERMAT.

La gamma més completa

Som especialistes en el nostre producte per atendre cada projecte i necessitat a la perfecció. Disposem del més ampli catàleg de màquines amb una infinitat de models per adaptar-nos a cada producte a envasar i al nivell de producció diària necessària.

Experiència i qualitat

Tot el nostre coneixement i experiència al vostre servei; l’envasament i conservació perfectes dels vostres productes és el nostre compromís.

Des d’aliments crus, cuits, processats o elaborats, fins a components electrònics, d’automoció, peces tèxtils, productes farmacèutics o qualsevol peça o part que us pugueu imaginar: tot és possible d’envasar amb un equip Zermat.

Servei tècnic amb assistència i assessorament online

La nostra extensa xarxa d’instal·ladors pot oferir-vos l’assistència tècnica necessària per al manteniment, reparació o revisió de la vostra envasadora.

El nostre departament postvenda us ofereix assessorament i instruccions en línia (Skype, WhatsApp, Facetime, etc.) per a la instal·lació o reparació de la vostra màquina Zermat.

Fabricació d’equips automàtics

I línies adaptades a cada producció.

Els sistemes per envasar al buit, la nostra professió.

Les línies de producció automatitzada, la nostra especialitat.

Països on Zermat té presencia

zermat-mapamundi-presencia

ZERMAT Importador exclusiu de la marca GRAEF

Des de l’any 2002, ZERMAT importa la gamma de tallaembotits comercials i industrials de la marca GRAEF en exclusiva per a tots els mercats de parla hispana.

Màquines de la més alta qualitat, fabricades a Alemanya, que combinen perfectament amb les envasadores ZERMAT per a les tasques de llescat i envasament d’aliments.