Termosegellament amb injecció de gas

Permet presentar els vostres productes en atractius envasos

Perquè utilitzar el termosegellament amb injecció de gas?

Els nostres equips de termosegellament Zermat amb envasament en atmòsfera modificada ( termosegellament amb injecció de gas) li permeten presentar els seus productes en atractius envasos tipus safata.

Evitem l'aixafament i la mala presentació triant aquesta opció.

Les màquines termosegelladoras de la gamma ZERMAT li permeten diferents opcions. Existeixen models amb totes les funcions, en les quals és possible realitzar el buit total a la cambra i injectar el percentatge de gas adequat. Altres models realitzen únicament el bufat de gas i segellat de la safata (escombratge de gas).

images

Exemple de producte: carn vermella picada envasada en una safata al buit i amb injecció de gas inert.

Què es necessita per termosegellar al buit amb injecció de gas?

Els consumibles: les safates a envasar —la mesura màxima d’aquestes en els nostres equips és de 325 x 265 mm— i la bobina de film superior per fer el termosegellament sobre les safates.

El subministrament o ampolla de GAS a injectar: podeu contactar amb el vostre proveïdor habitual de gas per disposar del subministrament. Consulteu el nostre apartat «Injecció de gas», on trobareu diversos contactes d’empreses especialitzades.

La màquina ZERMAT: qualsevol dels nostres dos models disponibles permeten l’envasament en safata amb atmosfera modificada.

Aplicació del termosegellament amb injecció de gas

Amb aquesta opció podem envasar al buit de manera impecable. Els productes es conserven de manera òptima a més de conservar un aspecte professional.

Els avantatges del termosegellament amb injecció de gas són diferents en cada sector i en cada producte que comercialitzem. Només haurà de contactar amb els nostres assessors perquè l'informin de la millor opció per al seu projecte o negoci actual.

Tipus de màquines termosegelladores amb injecció de gas

Totes les màquines termosegelladores tenen la mateixa funció: envasar safates al buit amb injecció de gas al seu interior i segellar la capa del film superior per finalitzar l’envasat.

Els models de termosegelladora més simples pretallen el film superior sobre la safata i l’usuari ha de finalitzar el tall de forma manual.

Els models de termosegelladora més avançats s’equipen amb un sistema de motlle i contramotlle que fa automàticament el segellament de la safata i el tall de film superior en el perímetre d’aquesta.

Máquinas termosegelladores disponibles

Termoselladora TB2
Termoselladora TB3
Termoselladora TB4

Avantatges del termosegellament

Permet una presentació del producte molt atractiva i còmoda per al consumidor.

Aparença de l’envàs més atractiva.

Les mateixes propietats de conservació i caducitat que l’envàs en bossa.

Distribució més homogènia del gas a l’interior de l’envàs.

El termosegellament evita l’aixafament dels aliments.

Necessita més informació sobre termosegellament amb injecció de gas?

Consulti la nostra biblioteca amb més informació sobre la injecció de gas. Descobrirà tots els seus avantatges i usos segons el producte que treballi.

Consulti amb els nostres assessors per a més detalls

Més informació
Enviando