Termosegelladora TB5

Alta producció en el mínim espai. Buit + injecció de gas/Skin/Skin en cartó pla

Zermat TB5

Termosegelladora al buit con opció SKIN

Termosegelladora d’acer inoxidable. Confeccionada amb sistema operatiu on totes les funcions están controlades per una pantalla de PLC

  • Dimensions exteriors: 1055 x 1106 x 1509 mm
  • Mesura màxima de la bobina de film: ample de 370 mm / diàmetre 250 mm
  • Bomba de buit: 43 mc/h ( opcions de bomba de 100 m3/h o Bomba RED)
  • Conexió elèctrica: 3F – 400V
  • Potència instalada: 4,8 kw
  • Pes: 330 Kg

Característiques dimensions (Ample x Llarg x Alçada)

Capaç d’absorbir una velocitat d’entre 3 i 8 cicles/minut, depenent del producte a termosegellar.

Possibilitats de temps en el procés d’envasament:

  • 28 safates / min en mode només segellat
  • 16 safates / min en mode M.A.P.
  • 12 safates / min en mode Skin

Fabricada amb un sistema operatiu on totes les funcions que ofereix la TB5 estàn controlades per una pantalla de PLC de 65.000 colors. Port USB / Ethernet, 99 programes d’embalatge, selecció d’idiomes, control de temperatura integrat, M.A.P. paràmetres, safata de la pell i buit gradual.

Construïda en un format sòlid i robust, en acer inoxidable sobre placa de 1,2 cm de gruix.

Segellament higiènic i estanc

Presentació de producte exclusiva per a una experiencia única en qualsevol precuinat o plat preparat.

Opciones de bomba Busch:

  • Opción de bomba al buit Busch 100 m3/h
  • Opción de bomba al buit Busch RED 63 m3/h
  • Opción de bombaal buit Busch RED 100 m3/h

Motlle addicional de disseny Gastronorm, per a segellament estàndard.

Motlle addicional disseny a mesura, per a formats especials.

Motlle addicional disseny a mesura, per a formats especials.

Extractor d’envasos

Solicita més informació

Un dels nostres assessors especialitzat es posarà en contacte amb vostè per a resoldre tot el que necessiti.

Li truquem? Si vol que un dels nostres assessors el contacti per donar-li informació més detallada. Deixi’ns el seu número de telèfon.

Más información
Enviando