L’envasament al buit amb tractament retràctil és possible per a la majoria de productes.
L’acabat de l’envasament al buit en RETRÀCTIL, millora notablement la presència del producte, sobretot en formatges i carns fresques, ja que l’aliment es presenta sense plàstic sobrant en el seu voltant.
El retractilat també millora la presència al no tenir espai els sucs o sang en la carn per a sortir pel sobrant de plàstic, ja que tots els líquids es queden al voltant de la peça.
L’envasament al buit retractilat també ajuda a compactar més l’aliment envasat, qualsevol peça en envasar al buit es compacta, i amb aquest procés, la bossa es contreu un 30%, el producte es compacta millor i de forma més uniforme.
Un dels nostres assessors especialitzat es posarà en contacte amb vostè per a resoldre tot el que necessiti.
Li truquem? Si vol que un dels nostres assessors el contacti per donar-li informació més detallada. Deixi’ns el seu número de telèfon.