Retractilat

Millor aparença del producte i majors prestacions en l'envasament

Model TR10. Tanc Retràctil automàtic.

L'acabat de l'envasament al buit retractilat

L’envasament al buit amb tractament retràctil és possible per a la majoria de productes.

L’acabat de l’envasament al buit en RETRÀCTIL, millora notablement la presència del producte, sobretot en formatges i carns fresques, ja que l’aliment es presenta sense plàstic sobrant en el seu voltant.

El retractilat també millora la presència al no tenir espai els sucs o sang en la carn per a sortir pel sobrant de plàstic, ja que tots els líquids es queden al voltant de la peça.

L’envasament al buit retractilat també ajuda a compactar més l’aliment envasat, qualsevol peça en envasar al buit es compacta, i amb aquest procés, la bossa es contreu un 30%, el producte es compacta millor i de forma més uniforme.

Avantatges de l'Envasament al buit amb Tractament Retràctil

Característiques del procés

Com es fa?

Solicita més informació

Un dels nostres assessors especialitzat es posarà en contacte amb vostè per a resoldre tot el que necessiti.

Li truquem? Si vol que un dels nostres assessors el contacti per donar-li informació més detallada. Deixi’ns el seu número de telèfon.

Más información
Enviando