Màquines compactes de sobretaula, perfectes per al comerç i hostaleria. Tres gammes diferenciades segons les prestacions. Més de 10 models per adaptar-se a cada necessitat.
Gamma d’envasadores amb gran capacitat i models diferents per adaptar-se a cada necessitat. Màquines simples i robustes, màxima fiabilitat i qualitat d'envasament.
Envasadores de doble campana. Equips amb dues cambres de buit i tapa superior basculant. Aquesta configuració permet una producció continuada sense interrupcions.
Augmenta la vida útil dels aliments peribles sense necessitat de congelació, mantenint sempre la frescor, textura i sabor. L’envasament al buit s’aplica també per a protegir qualsevol producte o component d’alteracions externes, mantenint-ho lliure de partícules, olors, contacte, etc
L’envasament al buit és la forma més efectiva de prolongar la vida útil d’un producte i protegir-lo contra els elements externs. En treure l’aire, es retira l’oxigen, evitant que els microorganismes aeròbics que es troben en els productes alimentaris espatllin el producte.
L’envàs hermètic també és idoni per a molts productes no alimentaris. Productes de gran grandària o valor, com a coixins o diners, components electrònics, pólvores, pròtesis, armament, medicines, joies i rellotges… La llista de productes és infinita. Qualsevol cosa que se li ocorri pot envasar-se al buit per a la seva millor protecció.