Maquinaria de envasado al vacío Zermat

Envasadores al buit

Augmenta la vida útil dels aliments peribles.

Per què envasar al buit?

Augmenta la vida útil dels aliments peribles sense necessitat de congelació, mantenint sempre la frescor, textura i sabor. L’envasament al buit s’aplica també per a protegir qualsevol producte o component d’alteracions externes, mantenint-ho lliure de partícules, olors, contacte, etc

L’envasament al buit és la forma més efectiva de prolongar la vida útil d’un producte i protegir-lo contra els elements externs. En treure l’aire, es retira l’oxigen, evitant que els microorganismes aeròbics que es troben en els productes alimentaris espatllin el producte.

L’envàs hermètic també és idoni per a molts productes no alimentaris. Productes de gran grandària o valor, com a coixins o diners, components electrònics, pólvores, pròtesis, armament, medicines, joies i rellotges… La llista de productes és infinita. Qualsevol cosa que se li ocorri pot envasar-se al buit per a la seva millor protecció.

Exemple d’envasament al buit de carns fresques amb envasadora ZERMAT de càrrega-descarrega assistida. Model CV1000+ de la gamma d’envasadores MEDIUM+

Exemple d’envasament al buit en bossa amb envasadora ZERMAT de doble cambra. Model DC950 de la gamma d’envasadores LARGE

Exemple d’envasadora al buit ZERMAT Model RapVac 32 amb Impressora d’etiquetes sincronitzada

zermat-dc950

Ajust de la màquina al buit

Maquinas de envasado al vacío de alimentos

Com actua?

El producte de la bossa de buit es col·loca en la cambra. El lateral obert de la bossa se situa sobre la barra de segellament. Quan la coberta es tanca, la màquina porta a terme el procés de buidatge de manera automàtica. Les fases del procés al buit són: aspiració, injecció de gas (opcional), segellament i ventilació (Soft Air).

Regulació del procés al buit

La primera fase del cicle d’envasament consisteix a eliminar l’aire del producte, la bossa i la cambra. Tan bon punt s’elimina la quantitat d’aire desitjada, la màquina passa a la fase següent. La segona fase implica l’addició de gas o el segellament de la bossa.

Podeu controlar el procés de buit en tres nivells diferents:

zermat-termoselladoras

Control del sensor

Avantatges del control del sensor

Control del temps

placa-inclinada-para-liquidos-2

Control amb detector de punt d’ebullició

(Opció especial per a l’envasament al buit de líquids)

Els productes humits i líquids arriben al punt d’ebullició ràpidament durant el procés de buit. Els productes humits fins i tot poden arribar a cuinar-se quan es troben en estat fred. Per tant, els nostres equips, com a opció, disposen d’un detector sensor amb una opció extra: la funció de control de líquid. Quan aquesta funció s’activa, el sensor detecta de manera ràpida i precisa quan el producte humit o líquid es troba en la fase de vapor. Així s’evita que el producte arribi al punt d’ebullició durant el procés de buit. S’eviten, per tant, danys en el producte i en la màquina.

Avantatges del control de líquid

Solicitar més informació

Un dels nostres assessors especialitzat es posarà en contacte amb vostè per a resoldre tot el que necessiti.

Li truquem? Si vol que un dels nostres assessors el contacti per donar-li informació més detallada. Deixi’ns el seu número de telèfon.

Más información
Enviando