Funció Soft-Air

Entrada progressiva de l’aire a la cambra un cop finalitzat el cicle d’envasament

El sistema Soft-Air protegeix el producte i la bossa

Opció disponible de sèrie en tota la gamma de envasadores (excepte en SMALL-Jazzvac), que permet programar l’entrada progressiva d’aire a la cambra en acabar el procés d’envasament. Aquest procés prevé notablement la deformació del producte a causa de la descompressió de la cambra i també evita que la bossa es pugui perforar si el producte que s’envasa té puntes o cantells vius, com poden ser ossos o broquetes.

bluesvac-softair

Funcionament del Soft-Air

En activar la funció en el tauler de control i programar els segons o percentatge de buit desitjats, l’envasadora, un cop acabat el cicle de segellament de la bossa, passa a la ventilació lenta; durant els segons o percentatge de buit programats, s’inicia la pressió de la bossa sobre el producte i l’obertura de la cambra de forma progressiva.
Es pot utilitzar qualsevol tipus de bossa de buit per a l’ús d’aquesta aplicació.

Aplicació recomanada en:

Envasament al buit de pizzes, carpaccios, llescats i tot tipus de productes plans, en els quals l’entrada d’aire no progressiva provoca que els envasats s’encorbin o es dobleguin pel canvi de pressió.

Envasament de carns en porcions que continguin ossos i puntes vives. També és una solució per a l’envasament de peix i marisc o productes amb closca.

Envasament al buit de plaques electròniques i components fràgils.

Funció Soft-Air Activada

L'aire s'introdueix gradualment a la cambra segons el percentatge o temps programats. 

La bossa al buit impacta sobre el producte de forma gradual i controlada

Amb aquest procés, es garanteix tant la protecció òptima del producte com de la bossa al buit

soft-air-alimentos.envasado

Video demostració envasadora amb SOFT-AIR apagat

Video demostració envasadora con SOFT-AIR activat

Consulti amb nosaltres per més detalls

Més informació
Enviando