El Termo-segellat

En què consisteix el termo-segellat

El termos-segellat és un tipus d'envasament al buit que ens permet la utilització de safates, en lloc de les tradicionals bosses, com en el cas de les envasadores.
L'envasament al buit en safata permet la mateixa caducitat i conservació del producte, igual que en l'envasament en bossa.

Les opcions de models i formats de safates, que es poden trobar en el mercat, són múltiples, ja que fins i tot els motlles poden fabricar-se a mesura per a cada necessitat. A més cada vegada són més els fabricants que presenten models de safata en versió ECO amb prestacions, pràcticament similars al plàstic, per a protegir l'aliment.

Actualment les vies de termo-segellat comprenen:

  1. Sense gas, opció en “skin”
  2. Amb gas, envasar al buit en atmosfera modificada

Zermat es va posar a l'avantguarda del termo-segellat al 1995, dissenyant i fabricant la primera termosegelladora amb envasament al buit + injecció de gas, el model Garbí.

ZERMAT-TERMOSELLADORA-TB5-DETALLE (1)

A Zermat  Shop pot veure de manera ràpida i còmoda totes les opcions de consumibles que posem a la seva disposició per a obtenir un excel·lent rendiment de la seva termosegelladora.

Avantatges que aporta el termo-segellat

En definitiva podem resumir aquestes 5 característiques com les més destacades en el termo-segellat en aliments:

  1. Permet una presentació del producte molt atractiva i còmoda per al consumidor.
  2. Presència de l'envàs més atractiu.
  3. Mateixes propietats de conservació i caducitat que l'envasament en bossa.
  4. Distribució més homogènia del gas a l'interior de l'envàs.
  5. El termo-segellat evita l'aixafament de l'aliment.
zermat-envasado y loncheado-jamon dulce

Quins són els models recomanats pel termo-segellat

A Zermat al llarg d'aquests últims anys hem ampliat de manera significativa tota la gamma de termo-segellat. Això ha estat degut a la demanda per necessitat dels nostres clients, i com sempre, l'alt valor que li donem a prioritzar les tendències perquè vostè disposi de les últimes novetats en temps rècord. Tot el catàleg de màquines termosegelladores tenen la mateixa funció: envasar safates al buit amb injecció de gas en el seu interior (en alguns casos sota demanda) i segellar la capa de film superior per a finalitzar l'envasament.

Els models de termosegelladores més simples realitzen el pre-talli del film superior sobre la safata i l'usuari ha d'acabar el tall de manera manual. Són models més amb prestacions sempre molt competitives, i molt útils per a baixa o mitja producció.

Per exemple, tenim el model de termosegelladora TBG o TBG+

Zermat, modelo TBG
Zermat, modelo TBG+

Vull més informació

Un model o un altre, és molt útil per als productes frescos, cuines de servei d'àpats o comerços gurmet, on es vol oferir un plus al client o es necessita servir els plats cuinats amb presentació impecable. L'envasament al buit frena l'oxidació del producte, mantenint-lo en perfectes condicions de sabor, olor i textura.

 

Els models de termo-segellat més avançats, pensats per a ajudar en altes produccions, equipen un sistema de motlle i contra-motlle que realitza de manera automàtica el segellament de la safata i el tall de film superior en el perímetre d'aquesta.

En aquest cas tenim per exemple els models de termo-segellat TB2 o TB5 .

Zermat, model TB2
Zermat, model TB5

La termosegelledora Zermat TB2 inclou de sèrie: la grabació de 10 programes , motlles intercanviables, bomba de buit integrada, tall perimetral del film superior en el contorn de la safata, braç-bobina recollidor del film a més de ser molt fàcil d'usar i intuïtiva.

Vegi aquest model en acció:

Llest per a saber més?

La termosegelladora Zernmat TB5 ofereix l'opció de fins a 4 motlles diferents per a diferents tipus de safates :

  • Motlle a mesura
  • Motlle recomanat per a 2 safates de ¼ Gastronorm i/o per a 4 safates de 1/8 Gastronorm

És molt competitiva en temps gràcies al teu carro tipus regirar amb motlle doble, a més el seu panell de control mitjançant pantalla tàctil és fàcil de configurar i d'entendre. Vegi vostè mateix com funciona el termo-segellat:

Per a obtenir una mica més d'informació sobre el termo-segellat, del procés de termo-segellat i del termo-segellat amb l'opció d'injecció de gas li recomanem consultar aquestes altres pàgines de les nostres web. Trobi tot el que necessita per a valorar la millor opció per al seu projecte.

I si té dubtes el nostre assessor especialitzat en el buit l'informarà. Contacti avui mateix per a conèixer la millor opció per al seu negoci.

Zermat, línia de producció exemple de models més venuts

Zermat, el envasado al vacío para los profesionales más exigentes

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando