Envasat al buit industrial

Invertir en l'envasat al buit industrial

L'envasat al buit industrial és una màxima en empreses de mitjana o alta producció, per això, és tan important trobar la màquina correcta, perquè realment ens aporti el valor que estem buscant, no solament a nivell intern en la nostra empresa, sinó també a nivell extern per a oferir aquella qualitat tan important que el client demanda, i que és la clau avui dia per a ser triat com a opció de compra.

Avui parlarem de les produccions mitjana i mitjana-alta: PART I

ZERMAT-VARIS

Una envasadora al buit no solament és una eina necessària en un petit o mitjà negoci, és una eina molt necessària en el sector industrial per a oferir qualitat i servei a un consumidor final cada vegada més exigent.

loncheado-y-envasado

Perquè un envasadora al buit industrial, és la clau

A Zermat oferim solucions d'envasat al buit industrial per a mitges produccions i per a altes produccions. Quan parlem de mitja producció ens referim a la Sèrie Medium i Medium + , en aquest cas, aquestes màquines d'envasament al buit industrial, estan fabricades per a oferir alta capacitat i són models amb cambres grans i amb un ampli espai interior per a envasar peces mitjanes. La clau de l'envasat al buit industrial és que permet múltiples configuracions i la personalització de la màquina de buit al complet, tot per a adaptar l'envasament a cada producte.

A més, aquestes envasadores al buit per a la indústria són combinables amb altres elements d'envasament, com són el retractilat o l'assecat.

Zermat, tanc retràctil TR8
Zermat, tanc assecat DR1 

Vull més informació per a un enasat al buit industrial

Quins són els models recomanats per a l'envasat al buit industrial

Podem trobar models que estan en producció continuada des de 1985, amb un llarg nombre d'envasadores al buit industrial instal·lades en el mercat. Això ens indica que aquests models estan més que validats pel client en quant a qualitat, fiabilitat, durabilitat i seguretat.

De la sèrie Medium els models recomanats són : la CV100 i la CV800. Màquines simples i robustes de fàcil manteniment, màxima fiabilitat i qualitat d'envasament.

Zermat, model CV100
Zermat, model CV800

De la sèrie Medium+ els models més venuts són: CV1000+ i la CV1400 . Aquests equips permeten facilitar el procés a l'operari: moviment de campana motoritzat i cinta transportadora a l'interior de la cambra per a la descàrrega automàtica dels productes. Els automatismes permeten configurar línies d'envasament d'una o diverses envasadores connectades a altres elements com un tanc de retràctil i un assecador en continu.

Zermat, model CV1000+
Zermat, model CV1400

Siga quina siga la seva necessitat, el nostre assessor expert en envasat al buit industrial li recomanarà la solució en la qué la seva empresa ha d'invertir per a aconseguir els resultats que espera. Ara és el moment de diferenciar-se de la seva competència.

 

Informació per a un envasat al buit industrial

Aquí li deixem vídeos demostratius de casos reals, són línies de producció ja implementades en empreses. El seu negoci pot ser el següent.

Para obtener algo más de información acerca de todos los modelos que tenemos en cada serie, le recomendamos:

I si encara té dubtes, el nostre assessor especialitzat en el buit l'informarà. Contacte avui mateix per a conéixer la millor opció d'envasat al buit industrial per al seu negoci.

Zermat, línia de producció exemple de models més venuts

A Zermat Shop pot veure de manera ràpida i còmoda totes les opcions de consumibles que posem a la seva disposició per a obtindre un excel·lent rendiment de la seva envasadora al buit industrial .

Zermat, el envasado al vacío para los profesionales más exigentes

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando