L’envasat al buit per a alta producció

L'envasat al buit per a alta producció

L'envasat al buit industrial és una màxima en empreses de mitjana o alta producció, per això és tan important trobar la màquina correcta, perquè realment ens aporti el valor que estem buscant, no solament a nivell intern a la nostra empresa, sinó també a nivell extern per a oferir aquesta qualitat tan important que el client demanda, i que és la clau avui dia per a ser triat com a opció de compra.

Avui els parlarem de l'envasat al buit per a  alta producció: PART II

ZERMAT-VARIS

Com ja vam comentem en l'anterior article, una envasadora al buit és un tipus de maquinària tan necessària per a un petit negoci com per a una gran empresa que produeix grans quantitats de producte al dia. Al cap i a la fi una envasadora al buit per a alta producció, ajuda a optimitzar els temps en qualsevol empresa, per a poder maximitzar les unitats L'envasat al buit per a alta producció té la característica d'aportar hores extres a l'empresa, podent rendibilitzar els torns de producció perquè un operari disposi de més temps per a realitzar la funció d'envasat al buit.

A tot això, a l'envasat al buit per a alta producció, hem de sumar-li la importància, igual que sempre, el fet de buscar un envasament perfecte, no solament per a oferir qualitat a l'hora de conservar el producte, sinó també oferir qualitat per a un impacte visual perfecte.

ZERMAT-ENVASADo-JAMON

Perquè un envasadora al buit industrial, és la clau

A Zermat oferim solucions d'envasat al buit per a alta producció des de 1979. Quan parlem d'alta producció ens referim a la Sèrie Large i ExtraLarge, en aquest cas, aquestes màquines d'envasat al buit per a alta producció, estan pensades, dissenyades i fabricades per a oferir alta capacitat, alta competitivitat i llargs torns de treball continuat.
Són models amb cámaras grans. o bé per a envasar peces grans, o bé per a envasar diferents unitats en un cicle de buit, sent màquines amb un ampli espai interior.
La clau de l'envasat al buit per a alta producció, és que permet múltiples configuracions i la personalització de la màquina de buit per complet, tot sempre per a adaptar el procés d'envasament al producte en concret amb el qual treballa en la seva empresa. A més, l'envasat al buit per a alta producció és personalitzable al màxim detalli perquè la línia de producció sigui el que el seu negoci necessita, una solució realment útil per al procés a la seva fàbrica, no a l'inrevés.

 

A més, aquestes envasadores al buit per a alta producció són combinables amb altres elements d'envasament, com són el retractilat o l'assecat, tan importants en empreses que envasen al buit per a proveir a grans superfícies o grans magatzems, fins i tot important per a grans magatzems.

Zermat, tanc retràctil TR8
Zermat, tanc assecat DR1

Vull més informació per a un envasat al buit per a alta producció

Quins són els models recomanats per a l'envasat al buit per a alta producció

La Sèrie Large es compon d'envasadores per a alta producció de doble campana, un total de 5 models de diferents mesures i amb diferents configuracions per a adaptar-se de manera perfecta. Per exemple, tots els models inclouen l'opció per a la instal·lació de l'envasament amb injecció de gas.

Els models destacats de la Sèrie Large són: la DC500, el model més compacte i productiu amb un panell de 10 programes, i el model DC950, l'envasadora més gran i eficient, amb l'opció de tapa automàtica i amb múltiples opcions per a configurar les barres de soldadura.

Zermat, model DC500
Zermat, model DC950

De la Sèrie ExtraLarge podem destacar que són envasadores per a alta producció amb sistemes d'envasament continu i amb la possibilitat de sincronització amb altres sistemes d'envasament, com el de retràctil i el d'assecat. Aquí les bombes són d'alta potència per a mantenir un envasament de màxima qualitat, garantit.

Els 2 models de la Sèrie ExtraLarge són: la CV910, una envasadora al buit per a alta producció dissenyada per a sincronitzar la descàrrega a tanc retràctil i d'assecat de manera automatitzada. La DC950 PRO és el model més exclusiu per a altes produccions i càrregues pesades. Aquesta màquina de buit també és de doble campana, per a un envasament de productes grans en continu, a més, òbviament, és completament sincronizable a un tanc retràctil i a un assecador.

Zermat, model CV910
Zermat, model DC950 PRO

Sigui com sigui la seva necessitat el nostre assessor expert en envasat al buit per a alta producció li recomanarà la solució en la qual la seva empresa ha d'invertir per a aconseguir els resultats que espera. Moltes vegades passa que el que creiem que ens pot anar bé no és el que la nostra empresa necessita, és per això que la nostra àmplia experiència en diferents sectors i projectes, ens ajuda a vetllar per oferir-li la solució correcta i específica per a maximitzar el potencial de la seva empresa.

Ara és el moment de diferenciar-se de la seva competència.

 

Informació per a un envasat al buit per a alta producció

Aquí li deixem vídeos demostratius de casos reals, són línies de producció ja implementades en empreses. El seu negoci pot ser el següent.

Zermat, model DC950, producció fins a 75 cicles/hora.
Envasat al buit industrial de patates pelades i preparades per a fregir. Conservació al buit amb l'envasadora ZERMAT DC850

Per a obtenir una mica més d'informació sobre tots els models que tenim en cada sèrie, li recomanem:

I si encara té dubtes el nostre assessor especialitzat en el buit l'informarà. Contacti avui mateix per a conèixer la millor opció d'envasament al buit industrial per al seu negoci.

Zermat, línia de producció exemple de models més venuts

En Zermat Shop pot veure de manera ràpida i còmoda totes les opcions de consumibles que posem a la seva disposició per a obtenir un excel·lent rendiment de la seva envasadora al buit industrial .

Zermat, l'envasament al buit per als professionals més exigents

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando