Receta sous vide con Roger Có

Aquest mes a la revista “Cuina” Zermat mostra la recepta Sardines amb verduretes

La cuina al buit, o sous vide com es coneix popularment, permet que els productes absorbeixin tots els sucs del macerat. D'aquesta manera s'obre tot un món de possibilitats desenvolupant una alta creativitat gastronòmica.

Hi ha nombroses receptes aplicant aquesta tècnica on, a més de guanyar en sabor, es poden envasar al buit després de la seva elaboració. Així, fins en el moment del seu consum, la recepta manté 10 vegades més totes les seves propietats i nutrients.

REVISTA-CUINES-227-ABRIL-3

En aquesta edició Roger Có, xef del restaurant Villamás de S´Agaró (Girona), ens explica com realitzar la recepta:

“Sardines amb verduretes”

REVISTA-CUINES-227-ABRIL

L'envasament al buit ens permet cuinar sense fogons ni forn. Amb les receptes sous vide aconseguim marinats i macerats perfectes, tot gràcies a la força del buit. Aquesta manera de cuinar és molt recomanable per a carn i peix.

És molt fàcil de preparar i a més queden molt bones!

Per a completar els nostres plats amb una perfecta presentació tenim un aliat de luxe. La talladora i llescadora Graef.

Amb les Cortadoras Graef podràs aconseguir meravelles gastronòmiques aprofitant els avantatges de la qualitat alemanya.

Si vols descobrir més sobre aquest pack de luxe aquest any per la compra d'una envasadora al buit JazzVac Atom Zermat t'obsequia amb una Cortadora Graef. Amb aquest pack disposaràs d'un conjunt de cuina de màxima qualitat.

Consulta característiques i prestacions d'aquestes dues máquines

JazzVac Atom
Cortadoras Graef

Amb Zermat extén la vida útil dels productes

Publicació d'Abril Número 227 "Cuina, menjar·beure·viure"

Rebi més noticies com aquesta

Més informació
Enviando