Hostelco 2020, la fira alimentària

Hostelco 2020, feria de la alimentación

Edició Hostelco 2020

The Hotel & Restaurant Trade Show

Una vegada més, Fira de Barcelona, porta a les seves instal·lacions una de les fires més importants per a la indústria de l'alimentació, Hostelco 2020.

Del 14 al 17 de setembre, té lloc aquest esdeveniment a la nostra ciutat de Barcelona.  Hostelco 2020 enguany dedica els seus espais a diferents sectors com ara, la restauració, alimentació, la carn entre altres.

A més també es recuperen diverses zones amb activitats com el Hostelco Awards o el Hostelco Live Arena, i les zones d'exposició, on es recrearan ambients en viu per als sectors hotelers i els restaurants amb els noms de Hostelco Live Hotel i el Hostelco Live Restaurant.

Hostelco 2018 va registrar 422 expositors i s'espera que la xifra aquest 2020 sigui aproximadament molt similar. Així que, durant 4 dies, tots estarem atents i preparats per a fer-li arribar a vostè, les nostres novetats i els millors productes.

Noticia important: noves dates per la fira Hostelco 2020.

Es trasllada del 14 al 17 de setembre.

Hostelco 2020, feria de la alimentación

Envasadores Zermat, li oferirà en el seu stand, una mostra de les millors envasadores al buit per al sector alimentari, i també una mostra de les millors talladores i llescadores del mercat, les Cortadoras Graef.

Tenir en compte el millor equipament, maquinària o accessoris en qualsevol cuina que vulgui aconseguir l'excel·lència s'ha convertit en una part tan important com el treballar amb els millors productes per a preparar els millors plats.

Si és una empresa en funcionament o té al cap començar un projecte relacionat amb el sector de l'alimentació, li interessa visitar Hostelco 2020 a Fira de Barcelona.

Pot obtenir la seva entrada a través d'aquest enllaç:

Hostelco 2018 vs Hostelco 2020:

L'any 2018, la fira Hostelco, va acollir a més de 422 expositors que van oferir les millors novetats als visitants. En aquest vídeo del 2018 es resumeixen en 1 minut una selecció dels millors moments de l'esdeveniment:

Esperem que enguany vostè pugui formar part del vídeo que resumeixi Hostelco 2020.

Envasadores Zermat present a Hostelco 2020:

Li esperem amb moltes ganes i il·lusió en el nostre Estand 851 del 14 al 17 de setmebre.

HOSTELCO-2020-Signatura-CA

L'equip de Zermat forma part d'aquest gran esdeveniment i podrà trobar en el nostre stand la gamma més completa d'envasadores al buit. Tot perquè la seva cuina aconsegueixi el nivell professional que necessita i que desitja obtenir.

A nivell d'envasament al buit, veurà in situ, una àmplia representació de les envasadores preferides pels nostres clients avalades pels nostres 40 anys en el sector.

A la seva disposició també li oferirem una selecció de Cortadoras Graef, les úniques talladores i llescadores del mercat específiques per a donar a la seva cuina un pas més cap a un nivell superior. Zermat, des de l'any 2002, és importador exclusiu de la línia industrial de Cortadoras Graef. Màquines de la més alta qualitat, fabricades a Alemanya, que combinen perfectament amb les envasadores Zermat per a les tasques de llescat i envasat al buit d'aliments en tota mena de cuines i negocis.

Empleni el nostre formulari de contacte per reservar hora de reunió:

Que més ofereix Hostelco 2020:

No sols visitem Hostelco 2020 per a veure la seva part més professional, sinó que també serà una experiència per als nostres sentits, l'olfacte, el gust o la vista. poden gaudir d'aquesta experiencia.  Veure cuinar els millors xefs del moment en viu, així com degustar receptes i aliments frescos que són tendència en el sector de l'alimentació pot ser un motiu més per a acostar-se a Hostelco 2020.

 

HOSTELCO 2020-IMG BLOG2
Font de la imatge portal web Hostelco

L'esperem en el nostre Stand 851 del 14 al 17 de setembre.

On es celebra Hostelco 2020:

La fira de l'alimentació, Hostelco 2020, se celebra a Barcelona en el recinte Gran Via.

Si requereix alguna sol.licitud especial:

En el cas de voler veure algun model de maquinària específic o de necessitar concertar cita en el nostre stand en alguna hora en concret, posi's en contacte amb nosaltres a través del nostre email avui mateix:

ZERMAT@ZERMAT.NET

Si us plau, indiqui el seu nom, empresa, telèfon i email.

o bé empleni el nostre formulari de contacte per reservar hora de reunió:

Conegui les envasadores Zermat?

En el cas que vulgui conèixer una mica més la nostra empresa i com el podem ajudar, li convidem a que llegeixi aquests articles per a conèixer totes les nostres solucions:

Amb Zermat allargui la vida útil dels seus productes

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando