Hostelco 2020, feria de la alimentación

Edició Hostelco 2020

The Hotel & Restaurant Trade Show

Una vegada més, Fira de Barcelona, porta a les seves instal·lacions una de les fires més importants per a la indústria de l'alimentació, Hostelco 2020.

Del 20 d'abril al 23, té lloc aquest esdeveniment a la nostra ciutat de Barcelona.  Hostelco 2020 enguany dedica els seus espais a diferents sectors com ara, la restauració, alimentació, la carn entre altres.

A més també es recuperen diverses zones amb activitats com el Hostelco Awards o el Hostelco Live Arena, i les zones d'exposició, on es recrearan ambients en viu per als sectors hotelers i els restaurants amb els noms de Hostelco Live Hotel i el Hostelco Live Restaurant.

Hostelco 2018 va registrar 422 expositors i s'espera que la xifra aquest 2020 sigui aproximadament molt similar. Així que, durant 4 dies, tots estarem atents i preparats per a fer-li arribar a vostè, les nostres novetats i els millors productes.

Hostelco 2020, feria de la alimentación

Envasadores Zermat, li oferirà en el seu stand, una mostra de les millors envasadores al buit per al sector alimentari, i també una mostra de les millors talladores i llescadores del mercat, les Cortadoras Graef.

Tenir en compte el millor equipament, maquinària o accessoris en qualsevol cuina que vulgui aconseguir l'excel·lència s'ha convertit en una part tan important com el treballar amb els millors productes per a preparar els millors plats.

Si és una empresa en funcionament o té al cap començar un projecte relacionat amb el sector de l'alimentació, li interessa visitar Hostelco 2020 a Fira de Barcelona.

Pot obtenir la seva entrada a través d'aquest enllaç:

Hostelco 2018 vs Hostelco 2020:

L'any 2018, la fira Hostelco, va acollir a més de 422 expositors que van oferir les millors novetats als visitants. En aquest vídeo del 2018 es resumeixen en 1 minut una selecció dels millors moments de l'esdeveniment:

Esperem que enguany vostè pugui formar part del vídeo que resumeixi Hostelco 2020.

Envasadores Zermat present a Hostelco 2020:

Li esperem amb moltes ganes i il·lusió en el nostre Estand 851 del 20 al 23 d'Abril.  Començarem junts la fira un dilluns i estarem a la seva disposició fins el mateix dijous.

HOSTELCO-2020-Signatura-CA

L'equip de Zermat forma part d'aquest gran esdeveniment i podrà trobar en el nostre stand la gamma més completa d'envasadores al buit. Tot perquè la seva cuina aconsegueixi el nivell professional que necessita i que desitja obtenir.

A nivell d'envasament al buit, veurà in situ, una àmplia representació de les envasadores preferides pels nostres clients avalades pels nostres 40 anys en el sector.

A la seva disposició també li oferirem una selecció de Cortadoras Graef, les úniques talladores i llescadores del mercat específiques per a donar a la seva cuina un pas més cap a un nivell superior. Zermat, des de l'any 2002, és importador exclusiu de la línia industrial de Cortadoras Graef. Màquines de la més alta qualitat, fabricades a Alemanya, que combinen perfectament amb les envasadores Zermat per a les tasques de llescat i envasat al buit d'aliments en tota mena de cuines i negocis.

Que més ofereix Hostelco 2020:

No sols visitem Hostelco 2020 per a veure la seva part més professional, sinó que també serà una experiència per als nostres sentits, l'olfacte, el gust o la vista. poden gaudir d'aquesta experiencia.  Veure cuinar els millors xefs del moment en viu, així com degustar receptes i aliments frescos que són tendència en el sector de l'alimentació pot ser un motiu més per a acostar-se a Hostelco 2020.

 

HOSTELCO 2020-IMG BLOG2
Font de la imatge portal web Hostelco

L'esperem en el nostre Stand 851 del 20 al 23 d'abril , de dilluns a dijous.

On es celebra Hostelco 2020:

La fira de l'alimentació, Hostelco 2020, se celebra a Barcelona en el recinte Gran Via.

Si requereix alguna sol.licitud especial:

En el cas de voler veure algun model de maquinària específic o de necessitar concertar cita en el nostre stand en alguna hora en concret, posi's en contacte amb nosaltres a través del nostre email avui mateix:

ZERMAT@ZERMAT.NET

Si us plau, indiqui el seu nom, empresa, telèfon i email.

o bé empleni el nostre formulari de contacte:

Conegui les envasadores Zermat?

En el cas que vulgui conèixer una mica més la nostra empresa i com el podem ajudar, li convidem a que llegeixi aquests articles per a conèixer totes les nostres solucions:

Amb Zermat allargui la vida útil dels seus productes

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando