Guía d’envasadoras al buit

presencia de Zermat

Escollir la millor envasadora al buit

Avui els portem una selecció de les millors envasadores al buit segons el seu sector i el producte amb el qual treballi.

A vegades és difícil reconèixer quina és la millor opció que podem triar per al nostre negoci. Tenim clar que volem obtenir una millor eficiència del nostre temps, i que volem oferir al nostre client un producte en condicions perfectes, que destaqui per sobre dels altres en el punt de venda.

Per a aconseguir els millors resultats hem de guiar-nos per dos punts. Comptar amb una marca que tingui el millor producte i segon, que sigui una professional en el sector i que sàpiga entendre les nostres necessitats productives per a instal·lar la millor solució en envasament al buit i en sistemes d'envasament.

.

vector_Logo_ZERMAT

40 anys guiant en l'envasat la buit

Zermat és una marca amb 40 anys de trajectòria professional. Durant aquest període ha acompanyat a diverses empreses en la seva transformació productiva. Sempre oferint una proposta específica per a cada projecte, perquè igual que cada negoci té les seves necessitats, cadascun necessita la seva solució.

Durant aquest període hem pogut diversificar el nostre catàleg en 3 fases productives:

1-La gamma Small o de sobretaula són envasadores de grandària petita o mitjà.
2-La gamma Medium i Medium+ , són envasadores al buit industrials
3-La gamma Large i ExtraLarge són màquines de buit per a empreses amb alta producció.

Comparativa dels millors models

guia comparativa

La guía de les envasadores Small

Les màquina de buit d'aquesta gamma estàn fabricades per a complir necessitats tècniques específiques i d'alt rendiment, però amb mesures més petites per a instal·lar-les en cuines o establiments amb espai limitat.

L'envasament al buit en restaurants, per a conservar els aliments de manera higiènica o per a envasar productes d'altres estacions i poder-los usar en plats no estacionals, és de gran utilitat.

Per als serveis de càtering, envasar al buit permet la conservació del menú en perfectes condicions. El sabor, la textura i el pes romanen intactes, oferint, a més, totes les garanties sanitàries.

En el cas dels comerços gourmet o de venda al detall així com carnisseries, xarcuteries o peixateries l'envasadora al buit li permet oferir un plus de qualitat al seu client amb la possibilitat que la seva compra es conservi més i millor així com realitzar enviaments domiciliaris als seus compradors.

La guía de les envasadores Medium o Medium+

Aquestes envasadores són catalogades com d'alta capacitat i especifiques per a produccions mitjanes. Les cambres de buit en els models d'aquesta sèrie són més amplis i espaiosos, això ens permet envasar productes amb dimensions més àmplies. També existeix la possibilitat de configurar la disposició de les barres de soldadura en funció de la grandària de la bossa o el producte del seu negoci.

Amb aquests models té l'opció d'implementar una línia configurable, l'opció Twin. Aquí sincronitzem dues envasadores, o una tercera si fes falta, integrant al procés una completa línia amb: envasadora, retractilat i assecat.

twin-cv-1000-pro-ejemplos
CV1000+ Twin

La guía de les envasadores Large o ExtraLarge

Aquestes envasadores són de doble campana. Determinar que envasarem i triar les mesures de la cambra és el que ens ajudarà a escollir quin model és el correcte.

En aquest cas les bombes de buit són de la potència mes alta i el panell de control el podrà configurar a la seva necessitat. La vida útil d'aquests models, igual que els altres, és de llarga durada.

En aquests models es busca també que l'usuari disposi de la màxima comoditat per a la càrrega de les bosses, en gran part, gràcies al sistema de descàrrega automatitzada.

Més accessoris

L'oferta de ZERMAT, es continua complementant amb múltiples opcions per a automatitzar els processos de producció i reduir els temps de manera considerable. Consultar les opcions de RETRÀCTIL, ASSECAT i TERMOSEGELLAT pot ser una garantia per a completar de manera òptima el seu procés d'envasament al buit aconseguint els millors resultats.

No dubti en contactar amb el nostre equip, avui mateix, perquè l'assessori de manera personalitzada amb la millor solució per al seu negoci, empresa o sector.

Estem a la seva disposició per a qualsevol consulta o dubte que li pugui sorgir a

zermat@zermat.net

 

Con Zermat extienda la vida útil de sus productos

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando