Envasat al buit i llescat d’aliments

zermat-eurocarne-escaparate

Llescat i envasat de productes

Des de l'any 2000 la presentació d'aliments llescats no cessa el seu creixement. Cada any ha anat augmentant la demanda i producció d'aliments tallats en rodanxes i atractius envasos.

El consumidor s'ha tornat molt exigent en la perfecta presentació i protecció dels aliments tallats, sobretot els que tenen un alt valor afegit, com els ibèrics curats (pernil, paleta i embotits) així com les carns precuinades o fins i tot ja cuinades. ZERMAT, entitat creada en 1979 i pionera en la fabricació d'envasadores al buit d'alta qualitat, ofereix el catàleg més complet de màquines per a adaptar-se a qualsevol necessitat, des d'un comerç, supermercat o restaurant, fins a qualsevol indústria del sector alimentari.

logo-zermat-2x
graef_blue

Importador exclusiu pel llescat i envasat

Des de 2002 ZERMAT importa en exclusiva per a tots els mercats de parla hispana, la prestigiosa marca GRAEF, talladores fabricades íntegrament a Alemanya i avalades per una signatura amb gairebé 100 anys d'història produint eines de llescat de la més alta qualitat. Graef disposa d'una gamma de talladores automàtiques desenvolupades per als especialistes més exigents en el llescat i la presentació artesanal d'aliments carnis i lactis 

La fusió de productes LLESCAT i ENVASAT al buit ha permès a ZERMAT especialitzar-se com a empresa partner ideal per a qualsevol indústria alimentària amb necessitats de presentar els seus productes loncheados i protegits al buit o en atmosfera modificada.

L'experiència acumulada i centenars d'equips en funcionament per tot el territori espanyol i Llatinoamèrica, avalen el nostre valor com a soci perfecte per al desenvolupament de nous projectes i millora de les produccions i presentacions actuals. Es dissenyen i fabriquen diversos tipus d'accessoris per a sincronitzar amb les màquines i donar l'acabat ideal en cada tipus de rodanxa

 

graef_blue
graef-loncheado-jamon
graef-loncheado-jamon dulce

Una altra especialitat de ZERMAT són les línies d'envasament al buit i retràctil per a la indústria càrnia. Les envasadores al buit industrials amb descàrrega automàtica que fabrica ZERMAT, se sincronitzen directament amb la línia de tancs retràctil i assecat en continu. L'acabat en retràctil aporta un valor afegit sobre el ja existent en l'envasament al buit. El producte queda amb una aparença més atractiva, amb menys sobrants de plàstic i efecte “segona pell”.

vector_Logo_ZERMAT
ejemplos-alta-produccion-zermat-envasadoras
cv1000-linea-ejemplos-alta-produccion

En què ens ajuda el procès retractil i de secat

En les carns fresques millora molt la seva presència en evitar que els líquids es desplacin pels sobrant de la bossa.

En carns curades té l'avantatge de comprimir més la peça per a obtenir un millor llescat. L'envasat al buit pel seu efecte compacta el producte dins de la bossa, si aquesta es contreu en el procés retràctil, augmenta i millora la compactació de la peça.

zermat-envasado y loncheado-carne

Consulti sobre solucions de llescat i envasat

En la nostra web podrà trobar informació detallada, vídeos i dades tècniques de tots els nostres equips:

 

I, recordi, estem a la seva disposició per a qualsevol consulta o dubte que li pugui sorgir

zermat@zermat.net

 

Amb Zermat allargui la vida útil dels seus productes

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando