Envasat al buit en el punt de venda

Envasadora CV1000+ en un punto de venta

Màquina d'envasament en una botiga

Sempre es pensa que l'envasament al buit és només útil per a les grans empreses o per a les línies d'alta producció i que en una xarcuteria o carnisseria no pot aportar-nos valor.

No obstant, això no és així. Avui en dia se li poden atribuir a l'envasament al buit múltiples usos que milloren significativament el nostre ritme de treball, així com el valor afegit que podem oferir als nostres clients en el punt de venda.

L'envasament al buit en el punt de venda pot augmentar els nostres ingressos i ajudar-nos en hores baixes de treball.

Una envasadora al buit a la meva botiga

L'envasament al buit en el punt de venda és una solució que qualsevol botiga gurmet, xarcuteria o carnisseria pot valorar. Moltes vegades es té el fals mite que el producte envasat perdrà frescor, textura o fins i tot el sabor. Però en realitat el que aconseguim amb aquesta tècnica és estendre la seva vida útil.

Si a la seva botiga s'ofereix com a alternativa la compra de  pernil o un altre embotit envasat al buit, el seu client el pot conservar i consumir-lo més tard sense cap problema.

“Xarcuteria Muntanya”, envasar en el punt de venda

El cas de la “Xarcuteria Muntanya” és un bon exemple dels beneficis que hem comentat en els anteriors punts. Tot l'equip de la Xarcuteria, el Miguel, el Luis, el Joaquin i el Ranjett van confiar en Zermat per a trobar un soci d'allò més professional i exigent com ho són ells. Sempre pensat en el millor per als seus clients.

 

Envasadora CV1000+ en un punto de venta

Ells necessitaven una solució d'envasament al buit en el punt de venda per a conservar de manera “perfecta” el seu producte, el pernil. L'essència del seu èxit es deu gràcies a oferir un producte fresc i amb un sabor exquisit. Era necessari aconseguir que aquesta frescor, textura i sabor no es perdessin en l'envasament al buit. Així que es van posar en contacte amb Zermat perquè els assessores den trobar la millor solució.

Un envasado de jamón loncheado

La valoració perquè l'envasament en el punt de venda de la “Xarcutería Muntanya” fos l'adequat, tenint en compte el seu volum de treball i el seu producte, va concloure amb la recomanació per instal·lar un model d'envasadora de la Sèrie Medium+, la CV1000+ .

 

 

Envasadora Zermat, modelo CV1000+

L'envasadora al buit CV1000+, per a un punt de venda

La CV1000+ és una màquina de buit amb possibilitat d'automatitzar el moviment de la campana i la descàrrega de bosses a taules de recepció. El seu panell de control té 20 programes diferenciats. Permet l'entrada progressiva d'aire-softair per a evitar la deterioració del producte. I un punt important, requereix molt poc manteniment, ja que és fàcil de netejar i és una versió molt resistent en la seva fabricació.

Una bona manera de conèixer com funciona aquesta envasadora de buit és amb un vídeo d'aquest model en funcionament:

On trobar la “Xarcuteria Muntanya”

Agraïr a tot l'equip de la “Xarcuteria Muntanya” per confiar en Zermat i per la seva col·laboració en aquest article del nostre blog.

Si volen degustar un bon plat de pernil aquí els deixem la ubicació del seu establiment:

Foto establecimiento La Muntanya.

I, recordi, estem a la seva disposició per a qualsevol consulta o dubte que li pugui sorgir

 zermat@zermat.net

 

Amb Zermat allargui la vida útil dels seus productes

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando