Com funciona una envasadora al buit

como funciona una envasadora al vacío-maquetado en borrador

Funcionament d'una envasadora al buit

Una envasadora al buit està fabricada amb una sèrie de components electrònics que la doten d'un mecanisme que ens permet extreure l'aire de l'interior de l'envàs.  L'envasament al buit és un mètode de conservació que consisteix a retirar l'aire de l'interior d'un embolcall amb l'objectiu d'estendre el període de caducitat d'un producte.

Saber com funciona una envasadora al buit ens ajuda a entendre de manera correcta com ens pot ajudar i en quins casos s'empra. Les aplicacions són múltiples.

envasadora-al-vacio-dc-850

Components elèctrics més comuns en el funcionament d'una envasadora al buit

Són diverses les peces que s'inclouen en la fabricació de la nostra maquinària, però sens dubte una de les més importants és la bomba de buit. La bomba influeix de manera directa en com funciona una envasadora al buit ja que és l'element que ens donarà la garantia d'extracció de l'aire.

En Zermat incloem en totes nostres maquines la bomba de la marca Busch, una empresa referent en el sector d'origen alemany, amb diferents seus al voltant del món.

busch-mapa-presencia

Utilitzar les millors eines per a confeccionar la fabricació d'una envasadora al buit ens garantirà que aquesta ofereix el millor rendiment. De no ser així la finalitat per la qual hem adquirit la maquinària no ens proporcionarà una solució.

Aquesta elecció permet a Zermat oferir als nostres clients la millor qualitat en el funcionament d'una envasadora.

Característiques en el funcionament d'una envasadora al buit

La majoria de les envasadores al buit funcionen amb material poc permeable a l'aire. L'eliminació de l'aire permet suprimir la gran majoria de bacteris inclosos en els aliments, augmentant la vida útil d'aquest. Així i tot, el funcionament d'una envasadora al buit no suposa una garantia del 100%, millora la conservació, hem de tenir molt present el producte a envasar i les seves qualitats.

La injecció de gas és una opció que pot ajudar-nos a augmentar la vida útil, evitar aixafaments o fins i tot mantenir el color vermell o rosat en carns vermelles. Per exemple:

El nitrogen (N2) elimina les partícules de la humitat.

L'argó (Ar), igual que el nitrogen, elimina les partícules de la humitat.

El diòxid de carboni (CO2) frena els bacteris i el creixement de floridura.

L'oxigen (O2) manté el color vermell o rosat de la carn.

¿Qué soluciona l'envasament al buit?

S'ha llegit en molts casos que l'aliment envasat al buit pot arribar a durar 5 vegades més, no és així en tots els productes perquè cadascun d'ells té les seves propietats i les seves necessitats. Hem de descobrir i informar-nos correctament del període de conservació correcte en cada cas.

Sí,  és veritat que els aliments al buit conserven molt millor tota la seva essència, però, a més, el menjar envasat en aquesta mena de plàstics no es crema.

Podem macerar receptes i congelar-les posteriorment per a consumir-les en un altre moment.

zermat-envasado y loncheado-catering

Per quins productes funciona una envasadora al buit:

Podem envasar al buit diferents aliments però també productes físics que es necessitin conservar en perfectes condicions i que el pas del temps poden malmetre:

  1. Aliments
  2. Plaques electròniques
  3. Bitllets per a la seva col·lecció
  4. Productes farmacèutics
  5. Salses i líquids
soft-air-alimentos.envasado

¿Quina envasadora al buit escollir?

En Zermat l'assessorem en l'elecció de la seva envasadora. Tenim diferents propostes per a donar solució a múltiples opcions.

Consulti per exemple: Gamma Small, maquines perfectes per a solucionar l'envasament al buit diari en petits espais. Envasadores que garanteixen resultats perfectes per a aliments de petites dimensions.

ROCKVAC42
DC 750

Consulti: Gamma mèdium, són màquines d'envasament al buit de dimensions mitjanes per a adaptar-se a produccions d'envasament que necessiten més capacitat productiva. Les mesures són ajustades per a optimitzar l'espai en planta.

Consulti: Gamma industrial, són maquines d'envasament al buit d'alta producció. Des d'una grandària compacta fins a les de majors dimensions per a peces de gran capacitat.

Consulti amb els nostres experts quina màquina ha de triar per al seu projecte o negoci per a aconseguir els resultats esperats i solucionar els seus dubtes sobre aquest tema.

A més, sempre estem a la seva disposició oferint-li una gestió integral: servei, suport i recanvi

Zermat l'assessora en tot el procés

Per a triar la correcta envasadora al buit a Zermat estarem al seu costat en tot moment. Des del primer contacte on li oferirem la millor opció per al seu negoci o futur projecte, fins al final de la seva compra on posem a la seva disposició un servei d'assistència tècnica per a qualsevol consulta que pugui sorgir durant l'ús de la seva envasadora.

També podrà trobar vídeo-tutorials per a poder realitzar el manteniment de la seva envasadora al buit de manera correcta.

Com per exemple com realitzar una de les pràctiques més comunes, el CANVI d'OLI a la BOMBA en envasadores al buit Zermat

Amb Zermat allargui la vida útil dels seus productes

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando