Bones ofertes a Zermat Shop

Zermat Shop pensada per vostè

Enguany Zermat ha estat ple de canvis i de novetats. Hem portat les eines professionals que el seu negoci necessita perquè vostè pugui continuar oferint el bo i millor als seus clients .

Aquest 2021 Zermat ha desenvolupat un dels seus projectes de major dedicació i enfocat al fet que vostè, com a client, sigui completament autònom a l'hora de sol·licitar qualsevol recanvi o peça de manteniment per a la seva màquina de buit. Li presentem Zermat Shop .

Zermat Shop , Home
"Solucions per al manteniment, reparació i consumibles"

Benvinguts a ZERMAT SHOP

Zermat és especialista en màquines envasadores al buit des de 1979, una empresa dedicada a l'envasament al buit amb més de 40 anys de trajectòria. És per això que no podia faltar aquesta peça clau, un sistema per a facilitar la gestió i la comunicació amb vostès com a clients.

A través de Zermat Shop s'obre una nova manera de comunicar-nos amb la qual estem oberts les 24 hores del dia perquè, en qualsevol moment, pugui buscar, gestionar o tramitar una comanda amb nosaltres.

¿Vol saber-ne més?

Com funciona Zermat Shop

Una vegada sigui a la nostra botiga podrà veure tot el nostre catàleg de recanvis, peces de manteniment així com els consumibles que tenim disponibles.
Des de bosses de cocció de diversos micres, safates per al termosegellament, fins a la nova serie VASOS, la línia de VAcio Sostenible de Zermat. Tan sols faci clic aquí CONSUMIBLES ZERMAT SHOP .

També trobarà la secció KITS DE RECANVIS on pot comprar de manera ràpida, i a preu especial, els kits de manteniment de les peces que solen anar sempre de manera conjunta.

Recordi que per poder veure els preus de tots els recanvis és necessari donar-se d'alta com a client, a partir d'aquest moment veurà els imports dels productes i podrà tramitar la seva comanda amb total normalitat.

En el cas que sigui vostè un distribuïdor, quan estigui donat d'alta contacti amb nosaltres per a formalitzar la seva sol·licitud a la nostra botiga en línia com a distribuïdor autoritzat. Tan sols ha d'enviar un email a zermat@zermat.net indicant en l'assumpte ALTA DISTRIBUÏDOR ZERMAT SHOP .

Termini de lliurament de Zermat Shop

A Zermat Shop ens motiva el poder servir amb la major rapidesa que hi ha en el mercat el seu recanvi, consumible o peça de manteniment. És per això que constantment actualitzem el nostre estoc per a servir les comandes a Península entre 24h i 48h de trànsit.

Si vostè necessita amb la màxima urgència la seva comanda disposem d'un servei de lliurament urgent, pot consultar les condicions a https://shop.zermat.es/ .

En el cas d'enviaments a Canàries i Balears, Portugal, Mèxic, República Dominicana, Colòmbia, l'Equador, el Perú, Xile, l'Argentina, Paraguai, l'Uruguai i Bolívia, es realitzen a ports deguts (EXWORKS).

bandejas para termoselladoras

Estem al seu costat per a qualsevol consulta de Zermat Shop

Per al que necessiti estem a la seva disposició, a Zermat Shop el primer és vostè. Si no localitza el recanvi que necessita o si no està segur que és el correcte tan sols ha de contactar amb nosaltres per telefono al 93.710.30.11 o per email a zermat@zermat.net indicant en l'assumpte CONSULTA ZERMAT SHOP i no oblidi facilitar les seves dades de contacte per a agilitar aquesta gestió .

Ara només falta que conegui millor la nostra botiga , li esperem!

Zermat, l'envasat al buit pels professionals més exigents

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando