Zermat a la revista “Cuina”

Aquest mes a la revista “Cuina” Zermat us mostra els beneficis de cuinar i envasar al buit.

“Envasant al buit, cuina i conserva” i és que amb les envasadores Zermat cuinar i envasar al buit és garantia de frescor, aroma, pes, textura i per sobre de tot assegurar el sabor del nostre plat.

Existeixen més productes dels que ens imaginem que podem envasar al buit. Plats complets, salses, tot tipus de carns i peixos.

REVISTA-CUINES-225-MARÇ-copia

I és que ja en altres edicions de la revista vam proposar la recepta de Pau Bernils, de El Celler de Matadepera

“Carpaccio de Presa Ibérica amb Emulsió de Pebrot Vermell”.

REVISTA-CUINES-225-MARÇ-2

Per a completar els nostres plats amb una perfecta presentació tenim un aliat de luxe.

La Talladora Graef.Amb les Talladores Graef podràs aconseguir meravelles gastronòmiques aprofitant els avantatges de la qualitat alemanya.

Si vols descobrir més sobre aquest pack de luxe aquest any per la compra d’una envasadora al buit JazzVac Atom Zermat t’obsequia amb una Cortadroa Graef. Amb aquest pack disposaràs d’un conjunt de cuina de màxima qualitat.

Consulta característiques i prestacions d’aquestes dues màquines

JazzVac Atom Cortadoras Graef

Amb Zermat extén la vida útil dels productes

Publicació Número 225 “Cuina, menjar·beure·viure”

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando