Cocció precisa i saludable
Envasar al buit també és per l’estiu
Envasar al buit és una conservació que s’usa a l’estiu tant com a l’hivern. Primer perquè podem envasar productes d’altres estacions i consumir-los a l’estiu, i segon perquè podem realitzar la cocció al buit, o sous vide, per a preparar receptes fresques i sempre saludables. Les propietats i aplicacions de l’envasament al buit són infinites, només és qüestió de descobrir i experimentar.
5 idees de receptes d’estiu ideals per a envasar al buit:
1-Taronja amb iogurt torrat i fruits vermells
2-Crema de llimona sous vide
3-Sopa de marisc
4-Pollastre de farigola amb llimona
5-Meló & Martini, de la que pots veure la preparació en el nostre vídeo
Com pots veure pots aconseguir una cuina fresca amb la tècnica de l’envasament al buit. En el cas de les fruites es duu a terme una impregnació d’aquestes, potenciant tot el sabor amb un resultat sorprenent.
En el següent vídeo descobreix la recepta de Meló & Martini.
Esperem els teus comentaris
Per a completar els nostres plats amb una perfecta presentació tenim un company de luxe. Las Cortadoras Graef.
Amb les Cortadoras Graef podràs aconseguir meravelles gastronòmiques aprofitant els avantatges de la qualitat alemanya.
Si vols descobrir més sobre aquest pack de luxe aquest any per la compra d’una envasadora al buit JazzVac Atom Zermatt’obsequia amb una Cortadroa Graef. Amb aquest pack disposaràs d’un conjunt de cuina de màxima qualitat.
Consulta característiques i prestacions d’aquestes dues máquines
Amb Zermat allargui la vida útil dels seus productes
Publicació Número 229, juliol “Cuina, menjar·beure·viure”