La conservació més intle·ligent

L'envasar al buit és la conservació més intel·ligent per naturalesa

Envasar al buit és una conservació que es presenta en molts dels aliments que consumim. Un d'ells és la nou. Les propietats i aplicacions de les nous són diverses.

Les 5 avantatges més destacades: 

1-La nou a la cuina: són molt versàtils i s'adapten a gran varietat de plats. Combinen molt bé amb la xocolata i la mel.

2-La collita: la millor època per a adquirir nous fresques és el mes de Novembre.

3-La conservació: la manera òptima que es conservin és en el seu buit original. En la seva closca. A l'estar envasades al buit de manera natural la seva conservació és perfecta.

4-Oli de nou: l'oli de nous s'obté per pressió en fred, resulta tan saborós com nutritiu. És ric en vitamina E i àcids grassos poliinsaturats.

5-Són bones per al cor: els àcids grassos omega-3 milloren la relació entre colesterol bo (HDL) i dolent (LDL), i prevenen els ritmes cardíacs erràtics i la formació de coàguls sanguinis en les artèries.

IMG_7932
"L'envasat al buit , la conservació més intel·ligent per naturalesa"
"L'envasat al buit dels professionals més exigents, ara també disponible per a casa"

Igual que en el cas del nostre ingredient d'avui hi ha molts altres que podem envasar al buit i utilitzar-los després.  Això ens estalvia temps i ens garanteix l'èxit en esdeveniments o en el nostre dia a dia a nivell familiar. Així com poder gaudir d'aliments que només es recullen en certes èpoques de l'any.

IMG_7934
"Quaranta anys envasant al buit"

Per a completar els nostres plats amb una perfecta presentació tenim un company de luxe. Las Cortadoras Graef.

Amb les Cortadoras Graef podràs aconseguir meravelles gastronòmiques aprofitant els avantatges de la qualitat alemanya.

Si vols descobrir més sobre aquest pack de luxe aquest any per la compra d'una envasadora al buit JazzVac Atom Zermatt'obsequia amb una Cortadroa Graef. Amb aquest pack disposaràs d'un conjunt de cuina de màxima qualitat.

Consulta características y prestaciones de estos dos máquinas

Amb Zermat allargui la vida útil dels seus productes

Publicació Número 228, juny "Cuina, menjar·beure·viure"

Rebi més noticies com aquesta

Més informació
Enviando