Conveni col·laborador entre Zermat i Carnimad

Zermat i Carnimad signen un conveni de col·laboració

El passat dia 19 de novembre es va signar l'acord de col·laboració entre Zermat i Carnimad, l'associació de carnissers i xarcuters de Madrid.

En aquest conveni, Zermat, donarà servei específic per als socis del sector de Carnimad. Són més de 1300 carnissers i xarcuteries els que ja formen part de la seva gran família i als quals durant 88 anys han estat donant suport i oferint els seus serveis.

2019-11-28-CARNIMAD-FOTO FIRMA 2

Zermat i Carnimad, valors en comú

A partir d'ara Zermat es suma a aquesta família per a reforçar el suport i els serveis, oferint tota la seva experiència i coneixement en el sector, són ja 40 anys els que ens avalen.

Compartim els valors que reflecteixen l'esperit de Carnimad. La innovació, oferint les millors solucions en envasament i llescat per als professionals del sector càrnic.

2019-11-28-CARNIMAD Y ZERMAT-VALOR IINOVACION

La competitivitat, ajudant-los a què els seus negocis i projectes ofereixin la millor rendibilitat i els millors resultats.

2019-11-28-CARNIMAD Y ZERMAT-VALOR COMPETITIVIDAD

I finalment i molt important, el compromís, oferint confiança i garantia d'una empresa compromesa en oferir el millor servei a través de la seva gestió integral SSR: servei, suport i recanvi.

2019-11-28-CARNIMAD Y ZERMAT-VALOR COMPROMISO

Zermat l'assessora en tot el procés

L'equip de Zermat es prepara i acull amb gran il·lusió la signatura d'aquest conveni. Tot per a oferir als professionals de Carnimad el millor fruit recollit al llarg de nostra trajectòria.

Així mateix, també volem donar la benvinguda a tots els carnissers i xarcuteries socis de Carnimad, a la comunitat de Zermat. Estem a la seva disposició per a assessorar-los en tot el procés. Ens comprometem a ajudar-lo a triar el producte ideal per al seu cas, a estar al seu costat en tot el procés de venda i després de la seva compra seguirem a la seva disposició amb el nostre servei de suport i de recanvis. Sabem que l'ús de la seva envasadora és important per a la seva competitivitat, i per aquest motiu li donem el mateix valor a tots els passos.

2019-11-28-CARNIMAD Y ZERMAT-INFOGRAFIA GESTIÓN INTEGRAL 2

Zermat, seguint cap endavant

En Zermat creiem a mirar cap endavant i a continuar fent passos per a millorar els nostres serveis i productes. A través d'aquesta nova decisió, ens reafirmem en la nostra trajectòria amb la petjada que ens caracteritza. Estar al costat dels sectors que necessiten les millors solucions d'envasament i llescat.

Per a tots els socis i professionals que són o que estan valorant ser membres de l'associació, poden trobar informació més detallada en el seu portal web.

2019-11-28-logo carnimad-
logo-zermat

Llest per a saber més?

Consulte Gama Small: son máquines de dimensions petites amb resultats proifesionals. Avalada per xefs i caps de cuina, així com botigues gourmet.

Consulti: Gamma mèdium, són màquines d'envasament al buit de dimensions mitjanes per a adaptar-se a produccions d'envasament que necessiten més capacitat productiva. Les mesures són ajustades per a optimitzar l'espai en planta.

 

Consulti amb els nostres experts quina màquina ha de triar per al seu projecte o negoci per a aconseguir els resultats esperats i solucionar els seus dubtes sobre aquest tema.

Amb Zermat allargui la vida útil dels seus productes

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando