Zermat amb Siemens

Zermat amb Siemens, solució integral

Segurament fa temps que li dona voltes a realitzar una inversió a la seva empresa. I és lògic, avui dia és més que important que mai estar al dia en tecnologia i processos productius, sobretot si es vol ser realment competitiu en el mercat. A més, el fet de disposar de la millor maquinària en la nostra empresa, fa que ens assegurem una qualitat excel·lent per a presentar al client final.

A Zermat hem apostat per a unir-nos a una divisió financera anomenada Siemens Rènting. En unir-se Zermat amb Siemens, el que ens mou és la seva garantia i totes les opcions que aportin valor a la seva empresa. A través d'aquesta opció podrà accedir a la compra de qualsevol màquina de buit de Zermat amb total garantia, amb l'opció de rènting, sempre amb els beneficis assegurats per a vostè.

zermat con siemens, invierta en su negocio con las máximas garantías pagando una mínima cuota mensual.

Perquè Zermat amb Siemens és una bona aposta

Posem per exemple que està interessat en una màquina de buit Bluesvac 42+.

Aquesta envasadora al buit és perfecta per a comerços, gurmet o degustació, xarcuteries, restaurants o empreses de menjar preparat. És una envasadora de buit molt versàtil, amb espai de cambra per a l'envasament de bosses amb mesures de fins a 42 x 50 cm. Disposa d'un taulell de control amb regulació de nivell de buit per percentatge. Les barres de segellament són de 42 cm i porta de sèrie la potent bomba de buit Busch 21 m³/h.

Siemens farà l'estudi i la corresponent validació per la seva compra i contractació dels serveis, i una vegada acceptada la sol·licitud, un exemple de quotes mensuals a 24 mesos seria el següent: només hauria de pensar a invertir una petita quota de 179 € cada mes.

 

L'import de rènting per una envasadora similar, d'una opció al voltant dels 4.100 € + IVA a 24 mesos, únicament suposaria una quota mensual de 179 € aproximadament.

Zermat Bluesvac 42 + , model molt recomanat

Llest per a saber més?

Un altre exemple que li podem presentar seria per a les envasadores de la Gamma Medium, aquestes envasadores estan dissenyades per a producció mitjana. Models com la Zermat CV800 o la Zermat CV1000, model que està en venda des de 1980, són capaces d'absorbir càrregues pesades de treball; fins a dos torns continuats a ple rendiment.

 

En aquest cas, un model d'envasadora al buit, d'una opció al voltant dels 8.000 € + IVA a 36 mesos, suposaria una quota mensual de 245 € aproximadament.

 

Zermat CV1000 , el model més venut 

Més avantatges per a vostè

 

  • Del rènting es desgrava al 100% de la quota com a despesa
  • No s'ha d'activar comptablement
  • No hi ha despeses d'estudi ni cap un altre cost addicional, únicament les quotes mensuals
  • No caldrà assegurar l'equip, ja que la quota inclou un segur
  • I molt més que estarem encantats d'explicar-li

 

No perdi ara l'oportunitat d'incorporar al seu equip la maquinària que necessita. Consulti als nostres assessors especialitzats en l'envasament al buit, li mostraran què necessita per a maximitzar la producció a l'empresa. Disposem d'envasadores de totes les mesures i per a tots els tipus de negocis o empreses.

Aquí té el nostro catálogo virtual i aquí es pot descarregar nostre Catálogo Zermat oficial 2022

No dubti a contactar o bé per telèfon al 93 710 30 11 o bé per email  a zermat@zermat.net

Contacti amb un assessor especialitzat en envasadores al buit perquè l'informi de la millor opció per al seu negoci.

Zermat, el envasado al vacío para los profesionales más exigentes

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando