Salón Gourmets 2021

Esdeveniment gastronòmic,

El Saló Gourmets 2021

El mes vinent d'octubre comença el Saló Gurmets 2021. Zermat serà present des del 18 d'octubre fins al dia 21 i està localitzat en la comunitat de Madrid.

Aquest esdeveniment està catalogat com la fira d'Alimentació i Begudes de qualitat més gran d'Europa.

Enguany, el Saló Gourmets 2021, celebra la seva 34 edició consecutiva, i on ja podem trobar expositors i informació sobre múltiples sectors com ara la restauració, hostaleria, distribució, servei d'àpats i comerç especialitzat.

Com en cada any el Saló Gourmets es nodreix de diferents activitats, zones temàtiques i premis a les millors idees i productes. Les activitats d'enguany inclouen campionats, concursos i taules rodones en diversos aspectes del món de la gastronomia. En les zones temàtiques, durant el transcurs del Saló Gourmets 2021, es podrà gaudir, conèixer i tastar producte.

No podem oblidar, com en tota fira reconeguda, el moment de lliurar premis sobre diferents aspectes relacionats amb, la gastronomia i el món vitivinícola, com a gratitud al reconeixement i esforç de les persones i/o organitzacions.

Envasadoras Zermat, en el seu stand, el rebrà amb una mostra de les millors envasadores al buit per al sector alimentari, i també una mostra de les millors talladores i llescadora del mercat, les Cortadoras Graef.

Tenir en compte el millor equipament, maquinària o accessoris en qualsevol cuina que vulgui aconseguir l'excel·lència s'ha convertit en una part tan important com treballar amb els millors aliments per a preparar els millors plats.

Si és una empresa en funcionament o té al cap començar un projecte relacionat amb el sector de l'alimentació, li interessa visitar el Saló Gourmets 2021 a Madrid.

Saló Gourmets 2019 vs Saló Gourmets 2021:

L'any 2019, la convocatòria 33 del Saló Gurmets 2019, va tancar amb un increment del 18% en els visitants rebuts. Sens dubte tot un rècord per a l'organització de la fira i per part dels expositors gran agraïment per ser possible brindar l'oportunitat de donar a conèixer productes, novetats, tendències i noves receptes a tanta gent interessada i relacionada amb el sector.

Per motius de la situació sanitària Saló Gurmets ha hagut d'esperar fins a aquest 2021 per a poder una altra vegada a celebrar-se amb totes les garanties per als seus convidats com per a les persones que participen.

Vegi aquest vídeo del 33SG, 33 Saló Gourmets en 2019

Envasadoras Zermat present al Saló Gourmets 2021:

Després d'una llarga espera , per *fi podem anunciar que estarem a la seva disposició en el 33SG d'aquest 2021.

Li esperem amb moltes ganes i il·lusió, estem situats en el PAVELLÓ 4 ESTAND 4F16 DEL 18 Al 21 D'OCTUBRE. Començarem junts la fira un dilluns i estarem a la seva disposició fins al mateix dijous.

34SG-INFORMACIÓ STAND ZERMAT

Atenció: IMATGE DESCARREGABLE per a guardar les dades d'ubicació de Zermat en el 34SG

L'equip de Zermat forma part d'aquest gran esdeveniment i podrà trobar en el nostre estand la gamma més completa d'envasadores al buit perquè la seva cuina aconsegueixi el nivell professional que necessita.

En l'àmbit d'envasament al buit, veurà in situ, una representació de les envasadores preferides pels nostres clients avalades pels nostres 40 anys en el sector.

És el moment de poder veure en funcionament el nostre catàleg, així com de parlar directament amb els nostres assessors especialitzats en envasament al buit i sistemes d'envasament. Persones que ja han assessorat múltiples empreses de diferents sectors.

A la seva disposició també li oferirem la selecció de Cortadoras Graef, les millors talladores i llescadores del mercat, específiques per a donar a la seva cuina un pas més cap a l'excel·lència.

Zermat, des de l'any 2002, és importador de la línia industrial de Cortadoras Graef. Màquines de la més alta qualitat, fabricades a Alemanya, que combinen perfectament amb la gamma d'envasadores Zermat per a les tasques de llescat i envasat al buit d'aliments en tota mena de cuines i negocis, especialment en els d'alimentació.

Que més ofereix el Saló Gourmets 2021:

No sols visitem el Saló Gourmets 2021 per a veure la seva part més professional, sinó que també assistim a un esdeveniment gastronòmic on experimentem diferents sensacions com l'olfacte, gust i vista.

Veure cuinar els millors xefs del moment en el Show Cooking, així com degustar receptes de tendència a l'alça i descobrir aliments frescos que són novetat en el sector de l'alimentació, pot ser un motiu per a acostar-se a aquest esdeveniment a Madrid.

 

2020-02-20-SALON GOURMET 2020-IMG
Fuente de la imagen, portal web Salón Gourmets http://bit.ly/2ulJaVC

On se celebra el Saló Gourmets 2021

Aquest esdeveniment se celebra a Madrid, en IFEMA.

Aquí els deixem la ubicació del Saló Gourmets 2021.

Si requereix alguna sol·licitud especial:

En el cas de voler veure algun model de maquinària especifico o de concertar cita en el nostre estand en alguna hora en concret, posi's en contacte amb nosaltres a través del nostre email avui mateix.

ZERMAT@ZERMAT.NET

Si us plau, indiqui el seu nom, empresa, telèfon i email.o bé empleni el nostre formulari de contacte:

L'esperem al PABELLÓ 4 STAND 4F16 DEL 18 AL 21 D'OCTUBRE . 

¿Coneix les envasadores Zermat?

En el cas que vulgui conèixer una mica més la nostra empresa i com el podem ajudar, li convidem que llegeixi aquests articles per a conèixer tots les nostres solucions:

Con Zermat extienda la vida útil de sus productos

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando