“Salón Gourmets 2020”

Imagen del logo del SALON GOURMET 2020

Esdeveniment gastronòmic,

El "Salón Gourmets 2020"

El mes vinent, el dia 30 Març, comença el "Salón Gourmets 2020". Estarà present fins el 2 d'Abril i està localitzat en la comunitat de Madrid.

Aquest esdeveniment està catalogat com la fira d'Alimentació i Begudes de qualitat més gran d'Europa.

Enguany, el "Salón Gourmets 2020", celebra la seva 34 edició consecutiva, i on ja podem trobar expositors i informació sobre una diversitat de sectors com ara la restauració, hostaleria, distribució, serveis de càtering i comerç especialitzat.

Com en tots els anys el "Salón Gourmets 2020" es nodreix de diferents activitats, zones temàtiques i premis a les millors idees i productes. Les activitats d'enguany inclouen campionats, concursos i taules rodones en diversos aspectes del món de la gastronomia.  En les zones temàtiques, durant el transcurs del "Salón Gourmets 2020", es podrà gaudir, conèixer i catar producte. També assistir a Show Cookings on xefs reconeguts ens mostraran les seves apostes de l'any.

No podem oblidar, com en tota fira reconeguda, el moment de lliurar premis sobre diferents aspectes relacionats amb, la gastronomia i el món del vi, com a gratitud i el reconeixement per l'esforç i la dedicació de les persones i/o organitzacions.

Envasadores Zermat, en el seu stand, l'atendrà amb una mostra de les envasadores al buit per al sector alimentari, i també una mostra de les talladores i llescadores del mercat amb més repercussió, les Cortadoras Graef.

Tenir en compte el millor equipament, maquinària o accessoris, en qualsevol cuina que vulgui aconseguir l'excel·lència s'ha convertit en una part tan important com el treballar amb els millors aliments per a preparar els millors plats.

Si és una empresa en funcionament o té en projecció iniciar una activitat relacionada amb el sector de l'alimentació, l'interessa visitar el Saló Gurmets 2020 en fira Madrid.

"Salón Gourmets 2019" vs "Salón Gourmets 2020":

L'any 2019, la convocatòria 33 del "Salón Gourmets 2019", va tancar amb un increment del 18% en visitants rebuts. Sens dubte tot un rècord per a l'organització de la fira i per part dels expositors gran agraïment per ser possible brindar l'oportunitat de donar a conèixer productes, novetats, tendències i noves receptes a tanta gent interessada i relacionada amb el sector.

A continuació un vídeo resum del "Salón Gourmets 2019", on esperem que en el del 2020 vostè pugui estar present:

Envasadores Zermat assistirà al "Salón Gourmets 2020":

L'esperem amb moltes ganes en el nostre Stand del 30 de Març al 2 d'Abril.  Començarem junts la fira un dilluns i estarem a la seva disposició fins al mateix dijous.

2020-02-20-Food Photo Blog Banner-CATALA

L'equip de Zermat formarà part d'aquest gran esdeveniment. Podrà trobar en el nostre stand la gamma més completa d'envasadores al buit perquè la seva cuina aconsegueixi el nivell professional que vol.

A nivell d'envasament al buit, veurà in situ, una representació de les envasadores preferides pels nostres clients, avalades pels nostres 40 anys en el sector.

A la seva disposició també li oferirem una selecció de Cortadoras Graef, les millors talladores i llescadores del mercat específiques per a donar a la seva cuina un pas més cap a l'excel·lència. Zermat, des de l'any 2002, és importador de la línia industrial de Cortadoras Graef. Màquines per a tallar y llescar fiambres, amb més alta qualitat, fabricades a Alemanya. Tota la gamma combina perfectament amb les envasadores Zermat per a les tasques de llescat i envasat al buit d'aliments en tota mena de cuines i negocis, especialment en els d'alimentació.

Que més ofereix el "Salón Gourmets 2020":

No sols visitem el "Salón Gourmets 2020" per a veure la seva part més professional, sinó que també assistim a un esdeveniment gastronòmic on experimentem diferents sensacions com l'olfacte, el gust i la vista. Veure cuinar els millors xefs del moment en el Show cooking, així com degustar receptes de tendència a l'alça i descobrir aliments frescos que són novetat en el sector de l'alimentació, poden ser motius per a acostar-se a aquest esdeveniment a Madrid.

 

2020-02-20-SALON GOURMET 2020-IMG
Font de la imatge, portal web Salón Gourmets http://bit.ly/2ulJaVC

Els esperem en el nostre Stand del 30 de març al 2 d'abril , de dilluns a dijous. 

On està ubicat el "Salón Gourmets 2020":

Aquesta fira es celebra a Madrid, a IFEMA. Aqui els indiquem la ubicació en el mapa del "Salón Gourmets 2020".

Si requereix alguna sol.licitud especial:

En el cas de voler veure algun model de maquinària específic o de necessitar concertar cita en el nostre stand en alguna hora en concret, posi's en contacte amb nosaltres a través del nostre email avui mateix:

ZERMAT@ZERMAT.NET

Si us plau, indiqui el seu nom, empresa, telèfon i email.

o bé empleni el nostre formulari de contacte:

Conegui les envasadores Zermat?

En el cas que vulgui conèixer una mica més la nostra empresa i com el podem ajudar, li convidem a que llegeixi aquests articles per a conèixer totes les nostres solucions:

Amb Zermat allargui la vida útil dels seus productes

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando