Entrevista a Ràdio Estel

Zermat a Ràdio Estel, 10 d'octubre de 2019

Avui els volem compartir la nostra intervenció a Ràdio Estel. El passat dissabte, dia 19 d’octubre, el nostre Director Comercial, Eric , va ser convidat, de nou, al programa Trotamundos on va explicar com ha canviat i ha revolucionat la vida dels cuiners l’envasat el buit.

El programa "Trotamundos" s'emet els dissabtes a les 12.15h, al Dial 106.6, Ràdio Estel. A la secció de Cuina és on intervé Zermat.

logo_radio_estel
vector_Logo_ZERMAT

A l’entrevista també vem poder conèixer com es va iniciar Zermat en el món de l’envasat al buit, i com de mica en mica es va anar estenent una eina tan moderna per aquella época.

Als anys 80 s’inicia el moviment de la técnica sousvide, o cuina al buit, fet que famós el sistema d’envasat al buit. La cocció al buit agafa força i la gent en comença a parlar-ne i a posar-lo en práctica.

Al principi l’ús que se li donava a les màquines envasadores era la conservación, per a mantener el producte fresc i que no es fes malbé. Arrel d’aquest principal ús es va anar ampliant cap a altres caracteristiques.

Gràcies a l’envasat, els plats están preparats, i només s’han de calentar i emplatar per servir-los. Això agilitza molt el servei al client i el dia professional d’un xef.

zermat-salmon-envasado
zermat-chef restaurant-

Com a través d’una eina com és l’envasadora al buit, és possible una perfecta planificació i ajuda en les puntes de feina dins del món gastròmic.

 

A Zermat, gràcies a l'experiència adquirida durant aquests 40 anys, podem enfocar la nostra fabricació a dos tipus de clients. Una gamma dirigida a petit negoci o a particular amb màquines de caràcter més domèstic i amb mides més compactes. I per l'altra banda una gamma pensada per a gran producció empresarial, amb la realització de dissenys de línies d'alta producció.

Amb l'Eric també repassem en què consisteix el funcionament d'una envasadora al buit, un sistema que extreu l'aire de l'interior de la bossa, l'oxigen, perquè no faci malbé els aliments. Les bosses que són especifiques per aquesta tècnica de cocció, les podeu trobar a Zermat també.

La màquina envasadora treu tot l'aire de la cambra i després el de la bossa i posteriorment obrirà la tapa. La bossa queda hermètica i sense l'oxigen. Així, allargarem moltíssim la vida útil del producte envasat.
El plàstic usat per a l'envasat al buit és transpirable i no afecta el producte envasat, ni en sabor, ni en textura, ni en pes..

Preparat per a saber més?

Repassin el nostre anterior article per conèixer millor com funciona una envasadora al buit.

Precisament per a donar a conèixer el vessant més casolà de l'envasat al buit, Zermat, ofereix en promoció el model JazzVac Atom. Per a la compra d'aquest model rebrà d'obsequi una talladora GRAEF, la marca alemanya per excel·lència en talladores.

 

L'envasadora al buit professional més compacta del mercat i la talladora Graef juntes en una promoció exclusiva. Motor d'alt rendiment i silenciós.

A més, sempre estem a la seva disposició oferint-li una gestió integral: servei, suport i recanvi.

 

Si volen escoltar l'entrevista sencera, ho poden fer des d'aquí mateix: a partir del 1.20.00 .

Amb Zermat allargui la vida útil dels seus productes

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Tractament responsable: Sistemes de Envasado Zermat, S.L.
Finalitat: respondre a la sol·licitud d'informació de l'usuari.
Legitimació: consentiment de l'interessat
Cessions: no es preveuen cessions, excepte obligació legal o requeriment judicial.
Drets: accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si creieu que el tractament de les vostres dades no compleix la normativa, podeu acudir a l'autoritat de control (www.AEPD.es)
Informació complementària : https://zermat.es/ca/politica-de-privacitat/
Accepto que les meves dades seran tractades per complir la sol·licitud d'informació
Enviando