Pernil ibèric tallat i envasat al buit

jamon iberico cortado y envasado al vacio

Idees i recomanacions per al tall i l'envasat del pernil ibèric

Un dels productes demandats amb més exigència per part del consumidor és el pernil ibèric tallat i envasat al buit.

El pernil ibèric és un aliment molt delicat. És imprescindible oferir al client una presentació impecable a l'hora de tractar amb els productes ibèrics, ja que és important un primera impressió atractiva, a part que l'aliment es conservi en el sabor original.

Tallar o llescar el pernil ibèric és el pas previ a l'envasament al buit, per a garantir la presentació al consumidor per la qual volem destacar en el lineal del punt de venda.

 

En aquest vídeo li presentem com queda envasat al buit el pernil ibèrico, sigui com sigui el tipus de tall que li hagi aplicat, apilat, escalonat o circular tipus plat.

El tall del pernil ibèric amb talladores Graef

Gràcies a la Talladores Graef podrà aconseguir un tall i llescat automàtic amb el mínim contacte cap al pernil ibèric. Per a produccions industrials, és a dir, per a negocis amb necessitats d'alta producció i elevades hores diàries d'operativa, una màquina talladora molt potent i amb característiques dissenyades per a aquest sector és la sèrie AUTO.

En general les característiques de la sèrie VA800 són:
1- Carro de tall automàtic
2- Format de presentació programable. Posicionat de les rodanxes des d'apilat, escalonat o circular tipus plat.
3- Versions amb l'opció de cinta transportadora
4- Configurades per a operar durant diversos torns de producció diària

En aquesta sèrie, molt recomanada per al tall i llescat del pernil ibèric, disposa de 3 versions per a triar: la VA802, la VA804 i la VA806

El model VA802 és capaç d'oferir-li un llescat intel·ligent i automatitzat. Disponible en dues versions:

Cortadora GRAEF modelo VA802
Cortadora GRAEF modelo VA802H

Els models VA804 i VA806, són models amb carro de càrrega gran. Permet triar entre carro llarg, model VA804FBK o model VA806FBK, o extrallarg, model VA804FB o model VA806FB.

 

Cortadora GRAEF modelo VA804
Cortadora GRAEF modelo VA806

Incluir el Interleaver en el tall del pernil ibèric

També és possible incloure l'accessori Interleaver, molt demandat pels nostres clients, ja que és un element únic que li permet posicionar de manera automàtica un paper separador entre els talls.

Consulti al seu assessor perquè l'informi detalladament sobre els avantatges d'incloure aquest accessori.

En el següent vídeo pot comprovar com es duu a terme el procés de llescat o tall del pernil ibèric.

L'envasat al buit del pernil ibèric amb Zermat

Després d'obtenir el llescat perfecte hem de donar solució a l'envasament del producte per a fer-lo arribar al consumidor. No és suficient que la presentació sigui perfecta, assegurar-se que el sabor i la textura del pernil quedi sense alterar és la prova de confiança davant el client.

Una vegada obert l'envàs la persona que consumeix el pernil ibèric espera assaborir “qualitat”.

En Zermat per a complementar al tall i llescat del pernil ibèric en altes producció posem a la seva disposició la sèrie Large i l'Extra Large. Màquines de buit amb capacitat per a envasar diferents unitats en un cicle.

Un model molt venut de la sèrie Large és la DC750.  Model de gran capacitat i preu assequible. Aquesta envasadora és l'eina perfecta per a aconseguir alta producció ocupant el mínim espai.

DC 750

Un altre model molt sol·licitat pels nostres clients de la sèrie ExtraLarge és la DC950 PRO , de la qual pot trobar més detalls si continua llegint el nostre article.

DC950 PRO

La recomanació de Zermat pel tall del pernil ibèric i l'envasat al buit

Una recomanació de línies de tall i llescat amb la funció de l'envasament al buit, és la combinació de la màquina de buit de doble campana, el model DC950 automàtica i amb dos models de la Talladora GRAEF VA804FB.

Vegi en aquest vídeo com està instal·lada aquesta línia de producció per al tall del pernil ibèric i l'envasament al buit a posteriori.

Consulti tota la gamma d'envasadores d'alta producció

Altres accessoris

L'oferta de ZERMAT, es complementa amb múltiples opcions per a automatitzar els processos de producció i reduir els temps de manera considerable. Consultar les opcions de RETRÀCTILASSECAT y TERMOSEGELLAMENT pot ser una garantia per a completar de manera óptima el nostre procés d'envasament al buit. Així aconseguim els millors resultats i la millor qualitat.

No dubti posar-se en contacte amb el nostre equip perquè l'assessori de manera personal amb la millor opció per al seu negoci, planta o sector.

Estem a la seva disposició per a qualsevol consulta o dubte que li pugui sorgir

zermat@zermat.net

Amb Zermat allargui la vida útil dels seus productes

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando