Nou catàleg Zermat 2020

Novetats de Zermat en el catàleg 2020

A Zermat continuem mirant al futur. Des d'aquell 1979, on l'aposta per una idea pionera va arrancar, fins a la data d'avui, ja en el 2020, han estat molts els clients per als quals envasar amb una Zermat, és ja, símbol de diferenciació competencial.

La nostra missió és fabricar, innovar i oferir la millor qualitat per a desenvolupar òptims processos d'envasament al buit. El nostre objectiu és que tots els professionals disposin de la millor eina per al seu negoci o empresa.

Amb el nou catàleg Zermat 2020 li oferim novetats per a ampliar la nostra oferta d'envasadores al buit i de sistemes per a l'envasament al buit.

.

Descobreixi el nou catàleg Zermat 2020

Incorporació de tres nous productes en el catàleg Zermat 2020:

1-El model Bluesvac 42 VERTICAL, de la sèrie Small:

Model de configuració especial, posició de la cambra en vertical. Ideal per a l'envasament de productes en gra o líquids en formats bloc o stand-up. Barra de segellament de 42cm i potent bomba de buit Busch 21 m³/h.

Què caracteritza aquest model? És un model disponible amb motlles a mesura per al seu emplaçament a l'interior de la cambra, per a suport de bosses amb manxa lateral (envasat de cafè o arròs) o subjecció de bosses amb líquids o producte en pols/gra.

2020-03-26-IMG BLUESVAC42VERTICAL

2- El model CV1100+, de la sèrie Medium+

Campana simple i gran. Model amb cambra de buit gran i possibilitat d'incorporar cinta interior per a la descàrrega automàtica de bosses. Tapa superior d'accionament manual. Barres de soldadura aèries, situades en la campana. Diverses possibilitats de configuració i disposició de barres de segellament.

Què caracteritza aquest model d'envasadora industrial? Una construcció sòlida i robusta en acer inoxidable. El panell de control amb programes memorizables per a facilitar el seu ús. Un programa específic de marinat/impregnació dels productes a envasar. Un complet control del temps de segellament. A més de ser una màquina envasadora amb un fàcil i simple accés als components que la formen per a un correcte manteniment.

2020-03-26-IMG CV1100

3-L'accessori Oxybaby:

Un element per al control exacte en cada envàs. Un analitzador portàtil i sense fil per al control preventiu del temps de conservació d'aliments envasats sota atmosfera modifcada (MAP). L'instrument ideal per a mesuraments ràpids i exactes al costat de la màquina d'envasament.

Perquè necessitem un analitzador o tester de buit? Els complements a l'envasament al buit ens serveixen per a fer més fàcils les tasques a l'usuari. Els instruments de control, per al correcte nivell i qualitat de buit en la màquina, o la comprovació dels envasos, són imprescindibles per a oferir el màxim rendiment i la màxima qualitat en la seva producció.

2020-03-26-IMG ACCESORIOS OXYBABY

L'oferta de ZERMAT, es complementa amb múltiples opcions per a automatitzar els processos de producció i reduir els temps de manera considerable. Consultar les opcions de RETRÀCTILASSECAT y TERMOSEGELLAMENT pot ser una garantia per a completar de manera óptima el nostre procés d'envasament al buit. Així aconseguim els millors resultats i la millor qualitat.

No dubti posar-se en contacte amb el nostre equip perquè l'assessori de manera personal amb la millor opció per al seu negoci, planta o sector.

.

Estem a la seva disposició per a qualsevol consulta o dubte que li pugui sorgir

zermat@zermat.net

Amb Zermat allargui la vida útil dels seus productes

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando