Marinat, la tècnica que marca la diferència

Marinat amb Zermat

En què consisteix aquesta tècnica?

Una manera de millorar el gust i l'aroma de qualsevol aliment és realitzar un marinat prèviament abans de cuinar-lo. Es pot fer de la forma tradicional; utilitzant espai, hores i... més hores.. o de manera immediata amb tota la gamma d'envasadores al buit ZERMAT. Aquestes, a part de l'aplicació principal que és envasar perfectament qualsevol producte al nivell de buit desitjat, disposen del programa per a un marinat 'exprés' de qualsevol aliment. Aquesta tècnica consisteix a impregnar un líquid tant com es pugui en un sòlid..

Les envasadores Zermat són unes de les poques en el mercat que tenen l'opció de marinat. A l'ésser els fabricants de la nostra gamma de maquinaria, podem incloure les tendències necessàries per a cada negoci optimitzant al màxim la seva inversió en l'equipament industrial.

El marinat realment potència de manera extraordinària el sabor dels aliments de manera única i exclusiva.

marinados con zermat

Què és el marinat d'un aliment?

El marinat és una aplicació complementària a la cocció al buit. La pressió obtinguda a l'interior d'una bossa al buit i l'absència d'aire fan que l'adquisició de sabors i aromes en un marinat s'amplifiqui i s'acceleri. Per això, el marinat que obtindrem serà més definit i en un temps més curt. El marinat es realitzarà sempre a una temperatura de 3 °C.

El punt per a aconseguir cuinar com un xef, tant amb la tècnica sous-vide com amb la tècnica del marinat, és disposar d'una envasadora al buit altament competitiva.

Untitled_00171ok

Marinar, un procés senzill i fàcil

Amb l'envasadora *Zermat només hem de seguir un passos molt concrets i la nostra màquina de buit crearà la màgia:

1-Envasa al màxim nivell de buit el producte sòlid juntament amb el líquid, salsa o abonament que vulguis impregnar.

2-Introdueix la bossa o bosses enmig de la cambra, prem l'opció de marinat de l'envasadora *ZERMAT i deixa que ella faci el procés, en 15 minuts s'obrirà la tapa i el marinat realitzat. I després ja podrà cuinar al buit o de manera tradicional.

 

Quan un producte sòlid és envasat al buit, la pressurització de la cambra fa que aquest expandeixi la seva estructura i obre els porus Quan un producte líquid s'envasa al buit, per al canvi de pressió atmosfèrica a la qual se sotmet, es trenca la seva estructura i comença a fer una ebullició en fred, és en el procés que la màquina vol retirar l'oxigen en el líquid que aquest vibra de forma continuada.

Si s'envasa el producte sòlid amb el líquid alhora, i després es realitza la funció de marinat el resultat que obtindrem és una impregnació màxima del sòlid amb el líquid, superant així el truc de qualsevol àvia quant al marinat i preparació de carns per a cuinar- les amb millor gust.

Gamma Small Zermat, marinat amb diferència

La funció de "marinat" aquesta disponible en totes les envasadores *Zermat de la Gamma *Small (versió 2021).

Disposar d'aquesta funció; consisteix a realitzar entre 25 i 30 cicles de buit total + descompressió a les bosses amb producte envasat, durant 15 minuts.

Després el producte ja és llest per a guardar molt conservat i marinat, per a obrir i cuinar o bé per a cuinar directament al buit mantenint i respectant tots els gustos, i sense haver d'obrir la bossa.
Alguns aliments com les carns vermelles agraeixen un 'doble massatge' es poden realitzar diversos cicles seguits.

Untitled_00297 b-atom
Una de les envasadores al buit de la gamma Zermat preferida pels nostres clients que permet aquesta tècnica d'envasament amb marinat, és el model Bluesvac 42 de la Sèrie Small.
Aquesta envasadora al buit Zermat, és perfecta per a l'envasament de pots de vidre amb tapa enroscable al buit.

La Bluesvac 42 és una envasadora molt versàtil. Nivell de buit programable per sensor. Panell de control amb programes memoritzables. Disponible amb opcions com la injecció de gas, panell de control LED, impressora sincronitzable.

La seva barra de segellament és de 42cm i compta amb una potent bomba de buit de marca alemanya Busch 21m3/h.

Bluesvac 42
Bluesvac 42
RockVAc 42

La Gamma Rockvac aquesta la línia més innovadora de Zermat. Aquestes envasadores destaquen per:

  • Connectivitat per Bluetooth
  • Programació de l'equip amb el mòbil
  • Cantos exteriors i interiors arrodonits
  • Potent BOMBA BUSCH de 21m/h

 

La Rockvac 42 és una envasadora al buit amb pantalla tàctil. El panell de control amb pantalla tàctil i connectivitat a l'APP per a la revisió de la productivitat des del seu dispositiu mòbil.

La seva barra de segellament ofereix dues opcions:

  • 1 barra de segellament ( 1x420mm) amb unes dimensions interiors en cambra de 420 x 180 x 370
  • 2 barres de segellament (2x420mm) amb unes dimensions interiors en cambra de 420 x 180 x 320

Totes les envasadores al buit amb la funció de marinat

La gamma d'envasadores al buit Zermat està formada per 4 gammes diferents amb els seus models corresponents, tots pensats i fabricats per a adaptar-se a qualsevol empresa tenint en compte el seu model de negoci i el seu nivell de producció.

Altres accessoris

L'oferta de ZERMAT, es continua complementant amb múltiples opcions per a automatitzar els processos de producció i reduir els temps de manera considerable. Consulti les opcions disponibles per a RETRÀCTIL I  ASSECAT li oferim total garantia per a completar de manera òptima la seva producció aconseguint els millors resultats.

No dubti a contactar amb el nostre equip, avui mateix, perquè l'assessori de manera personalitzada amb la millor solució per al seu negoci, empresa o sector.

Estem a la seva disposició per a qualsevol consulta o dubte  zermat@zermat.net

Amb Zermat allargui la vida útil dels seus productes

Vull rebre el seu assessorament

Club de Proveedores
Enviando

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando