Llescat i envasat al buit

S’uneixen de forma automàtica o manual per facilitar la feina Video-tutoriales para realizar el correcto mantenimiento de su máquina ZERMAT

Automatismes disponibles estandarditzats i disseny i desenvolupament de projectes a mida

Des de l’any 2000, el llescament d’aliments no para de créixer. Actualment, el consumidor és cada vegada més exigent amb la presentació i comoditat de consum dels aliments envasats, fet que obliga els fabricants i elaboradors a servir el producte ben llescat i perfectament envasat. Carns, embotits, formatges, fumats, elaborats, dolços... ZERMAT ofereix solucions per adaptar-se a cada tipus de producció.

Sempre oferint solucions

Equips estandarditzats per a usos i aplicacions comunes, i desenvolupament i integració de projectes especials a mida de cada producte.

Àmplia experiència avalada per una infinitat de projectes realitzats per al llescament i envasament de tot tipus d’aliments: pernil, carns, fumats, embotits, cuits, formatges, carpaccio, dolços...

Suport

El nostre equip tècnic i comercial, amb una gran experiència en el desenvolupament de projectes per a l’automatització del llescament i envasament al buit, està a la vostra disposició per ajudar-vos a tirar endavant la vostra idea.
No dubteu a contactar-nos: tot el nostre coneixement està al vostre abast!

envasador-al-vacio-diferentes

ZERMAT + GRAEF

Envasat al buit + Llescat automàtic

Llescament i envasament s’uneixen de manera automàtica o manual per facilitar la feina de l’usuari.

Configuracions diferents de tallaembotits, amb cinta transportadora o sense, sincronitzats amb envasadores al buit manuals o de procés automàtic continu, amb un usuari intermedi o sense.

Solucions i automatismes estàndard desenvolupats

INVAC: Sistema 100 % automàtic, llescament amb paper separador o sense, control de pes, embossament i envasament al buit.

TRAYGIVER: Sistema automàtic per al llescament de productes i posicionament sobre safates termosegellables.

DISKGIVER: Dispensador automàtic de làmines de suport de llescats quadrades o circulars per sincronitzar amb un tallaembotits automàtic Graef.

INTERGIVER: Dispensador automàtic de suport o paper separador entre llesques.

La combinació perfecta de les millors eines per al tall i envasament al buit

Els aliments llescats: envasats en bossa o safata?

Cada envàs té els seus avantatges i inconvenients i, segons cada aliment i format, és més indicat utilitzar un tipus d’envàs o un altre.

Envasat en bossa:

- Un cost inferior de l’envàs, ja que només es necessita la bossa.
- Un espai més petit d’emmagatzematge i una reducció en despeses de transport.
- Una gran brillantor de les llesques i una presentació atractiva per al consumidor.

Com a desavantatge principal, les llesques s’aixafen i hi ha més dificultat de manipulació per al consumidor en comparació amb l’envasament en safata termosegellada al buit i amb injecció de gas.

El tipus d’envasament en bossa és recomanable per a la majoria de productes de baix cost, carns i embotits curats, i productes per a l’exportació.

jamon-envasado-bolsas

Envasat en safata:

Els avantatges d’aquest tipus d’envàs són:

- L’aparença atractiva dels aliments.
- La comoditat en la manipulació.
- La facilitat de consum per al client final. Es pot obrir la safata i servir directament al plat o a la taula.

El principal desavantatge pot ser el cost, ja que cal una maquinària específica. En aquest tipus de presentació hi intervenen els costos de la safata, el film superior i el gas a injectar.

Aquest tipus d’envàs és recomanable per a formats de grans quantitats i productes llescats amb un alt valor afegit.

envasado-plastico-jamon

Visiteu el nostre web especialitzat a www.cortafiambres.es