A Zermat arriba el Pla Renove

Zermat JazzVac Atom
Zermat-Bluesvac 42
zermat-envasadoras-RapVac-42
RockVAc 42

Ara pots obtenir un nou model Zermat de la Sèrie 2022 a un preu excepcional gràcies al Pla Renove

Què inclou el pla renove amb Zermat?

El Pla Renove ZERMAT 2022 enviarà la teva nova envasadora, i al mateix moment s'encarrega de retirar l'anitga màquina de buit en el mateix lloc.

Per a rebre la cotització del Pla Renove Zermat de la teva antiga envasadora només has de posar-te en contacte amb Zermat. Pots fer-ho a través del distribuïdor ZERMAT autoritzat a la teva zona o a través del formulari que trobaràs més a baix. Recorda incloure una imatge de l'antiga envasadora Zermat per a què puguem fer la taxació el més ràpid possible.

L'abonament de la teva màquina serà descomptat del preu PVP de la ZERMAT 2022, quedant així a un preu excepcional per agrair de nou la teva confiança en nosaltres.

A més tens a la teva disposició el servei integral Zermat on oferim suport tècnic per al manteniment continuat per evitar reparacions, així com un àmplia gamma de recanvis de tots els models d'envasadores amb enviaments en 24 hores a través de la nostra botiga online.

 

*Per a la màxima taxació, la compra ha de ser el model més venut BLUESVAC42+ o superiors.

Perqué un pla renove amb Zermat?

Aprofita aquesta oportunitat i així renovar la teva envasadora i reincorporar al teu negoci una eina dura i fiable com la que tens però amb les noves prestacions 2022. Les envasadores Zermat de la Sèrie 2022 són perfectes a l'hora d'envasar al buit qualsevol aliment, per molts anys!

A més, ara tots els models Zermat inclouen de sèrie l'opció de marinats de productes. Una tècnica que marca la diferència en el moment de triar una envasadora al buit Zermat, ja que són de les poques en el mercat amb aquesta funció. Una tècnica que consisteix a impregnar un líquid tant com es pugui en un sòlid. Una manera de millorar el gust i l'aroma de qualsevol aliment realitzant un marinat prèviament abans de cuinar-lo.

Untitled_00171ok

Envasar amb una Zermat

La gamma més completa en envasadores compactes específiques per a tota cuina de restauració i de llar

Un servei tècnic i de manteniment amb assistència i assessorament en línia

Solucions específiques per a l'envasament al buit i el llescat tant professional com domèstic

Experiència i qualitat, des de 1979 fabricant maquinària d'envasament al buit

UNA ZERMAT ENVASANT al buit

Una gamma única en envasadores al buit de sobretaula

15 models per a adaptar-se al teu negoci i necessitat

Envasadores de sobretaula, Gamma Small

Envasadores compactes de sobretaula amb espai suficient en la cambra per a peces petites o grans. Models de mides ajustades per als taulells de comerços com carnisseries, xarcuteries i botigues gurmet.

També molt utilitzada en cuina domèstica i amb dissenys molt útils per a restaurants gràcies a la seva versatilitat i resultats.

La gamma industrial més competitiva

8 models versàtils i modulables en la seva configuración

Envasadores industrials, Gamma Medium

Envasadores al buit amb gran capacitat, versàtils i modulables en la seva configuració per a tractar de manera personalitzada el producte amb el qual treballa en el seu projecte.

Molt utilitzada en establiments amb alta demanda del seu producte.

Saber més del marinat, un procés senzill i fàcil

Amb l'envasadora Zermat només hem de seguir un passos molt concrets i la nostra màquina de buit s'encarrega de crear la màgia:

 

1-Envasa al màxim nivell de buit el producte sòlid juntament amb el líquid, salsa o adob que hi vulguis impregnar.

2-Introdueix la bossa o bosses enmig de la cambra, prem l'opció de marinat de l'envasadora ZERMAT i deixa que ella faci el procés.  En 15 minuts s'obrirà la tapa i el marinat ja llest. I després ja es pot cuinar al buit o de manera tradicional.

 

Quan un producte sòlid és envasat al buit, la pressurització de la cambra fa que aquest expandeixi la seva estructura i obre els porus. Quan un producte líquid s'envasa al buit, per al canvi de pressió atmosfèrica a la qual se sotmet, es trenca la seva estructura. Llavors comença a fer una ebullició en fred i és en aquest procés que la màquina vol retirar l'oxigen en el líquid que vibra de forma continuada.

Si s'envasa el producte sòlid amb el líquid alhora, i després es realitza la funció de marinat el resultat que obtindrem és una impregnació màxima del sòlid amb el líquid, superant així el truc de qualsevol àvia quant al marinat i preparació de carns per a cuinar- les amb millor gust.

Altres empreses que envasen amb Zermat

Xarcutería "Muntanya"

Envasadora CV1000+ en un punto de venta

Xarcutería "Obach"

Diseño sin título (2)

Xarcutería "Vinallonga"

Diseño sin título (4)

Més sobre Zermat

Pots conèixer més de nosaltres a les xarxes socials com

Zermat, el soci dels professionals més exigents

Al costat dels nostres clients

Encantats d'assessorar, orientar i solucionar les demandes de les persones que arriben a Zermat. Clients exigents que busquen la professionalitat i la confiança amb un servei integral. Servei, oferir una proposta personalitzada per al client i els seus objectius, suport, garantir la integració correcta de la maquinària en l'empresa, i els recanvis, servits en 24h.

Experiència i Qualitat

Tot el nostre coneixement i experiència al seu servei. Estendre la vida útil dels seus productes és possible gràcies a l'envasament al buit amb la maquinària Zermat. Els aliments no perdran ni el sabor, ni la textura, ni el pes.
Des d'aliments crus, bullits, processaments o elaborats, és possible envasar al buit amb un equip Zermat.

Servei tècnic amb assistència i assessorament en línia

La nostra extensa xarxa d'instal·ladors pot oferir-li el suport i l'assistència tècnica necessària per al manteniment, reparació o revisió de la seva envasadora al buit. Només ha de contactar amb nosaltres.
També posem a la seva disposició un seguit de videotutorials per al correcte manteniment de la seva envasadora.

Contacta avui per a sol.licitar la teva taxació online

Please select a valid form