Hostelco 2022, la fira alimentària

Zermat en Hostelco 2022

Edició Hostelco 2022

Saló Internacional de l'Equipament per a Restauració, Hostaleria i Col·lectivitats.

Del 4 al 7 d'Abril, aquest 2022, a Fira de Barcelona, tornem a difrutar d'Hostelco 2022. Les seves instal·lacions acullen de nou una de les fires més importants per a la indústria de l'alimentació, Hostelco 2022.

Enguany Hostelco 2022 dedica els seus espais a diferents sectors com ara:

  • FULLY EQUIPPED: Equipament, maquinària, accessoris
  • SETTING: Parament, servei de taula
  • TECH: Tecnologia i programari
  • ATMOSPHERE: Interiorisme, decoració, tèxtil, mobiliari, benestar
PILARES DE LA FERIA

Hostelco 2022 ha recollit més de 600 expositors en els seus 30.000 m² de de superfície. Així que, durant 4 dies, tots estarem atents i preparats per a fer-li arribar a vostè les nostres novetats i els millors productes.

Hostelco 2020, feria de la alimentación

Si vol estar al dia de totes les novetats i de tot el que succeeixi en Hostelco 2022, descarregui l'APP oficial de la Fira i no es perdi cap esdeveniment ni reunió que pugui interessar-li.

Feu clic sobre la imatge per inicar la descàrrega 

Envasadores Zermat, li oferirà en el seu estand, una mostra de les millors envasadores al buit per al sector alimentari, i també una mostra de les millors talladores i llescadores del mercat, les Cortdoras Graef.

Tenir en compte el millor equipament, maquinària o accessoris en qualsevol cuina que vulgui aconseguir l'excel·lència s'ha convertit en una part tan important com el treballar amb els millors aliments per a preparar els millors plats.

 

Si és una empresa en funcionament o té al cap començar un projecte relacionat amb el sector de l'alimentació, li interessa visitar Hostelco 2022 a Fira de Barcelona.  Pot obtenir la seva entrada a través d'aquest enllaç:

Hostelco 2022, volver con energía:

Enguany Hostelco 2022 torna amb més força que mai després d'aquesta aturada obligada durant aquest període de pandèmia. A Zermat tenim molta il·lusió per mostrar-li tots el nostres nous equips, i per tornar a estar de nou davant vostè en una fira tan rellevant.

Enguany es recuperen molts dels esdeveniments i de les accions que es realitzaven abans de la pandèmia.

Esperem que vostè pugui formar part del vídeo resumeixen d'Hostelco 2022

Envasadoras Zermat presente en Hostelco 2022:

Li esperem amb moltes ganes i il·lusió en el nostre Estand 851 del 4 al 7 d'abril.

PAVELLÓ 4

CARRER E

ESTAND 851

HOSTELCO-2020-Firma-ES (2)

L'equip de Zermat forma part d'aquest gran esdeveniment i podrà trobar en el nostre estand la gamma més completa d'envasadores al buit perquè la seva cuina aconsegueixi el nivell professional que necessita.

A nivell d'envasament al buit, veurà in situ, una àmplia representació de les envasadores preferides pels nostres clients avalades pels nostres 40 anys en el sector.

A la seva disposició també li oferirem una selecció de Cortadoras Graef, les úniques talladores i llescadores del merct  específiques per a donar a la seva cuina un pas més cap a un nivell superior. Zermat, des de l'any 2002, és importador exclusiu de la línia industrial de Cortadoras GRAEF. Màquines de la més alta qualitat, fabricades a Alemanya, que combinen perfectament amb les envasadores Zermat per a les tasques de llescat i envasat al buit d'aliments en tota mena de cuines i negocis.

Que más ofrece Hostelco 2022:

No sols visitem Hostelco 2022 per a veure la seva part més professional, sinó que també serà una experiència per als nostres sentits, olfacte, gust, vista. Veure cuinar els millors xefs del moment en viu, així com degustes receptes i aliments frescos que són tendència en el sector de l'alimentació ser un motiu per a acostar-se a Hostelco 2022.

 

HOSTELCO-2020-Firma-ES (2)
Font de la imatge portal web Hostelco

L'esperem al nostre Stand 851 del 4 al 7 d'abril. 

On se celebra Hostelco 2022:

La fira de l'alimentació, Hostelco 2022, se celebra a Barcelona en el recinte Gran Via.

Si requereix alguna sol·licitud especial:

En el cas de voler veure algun model de maquinària especifico o de concertar cita en el nostre estand en alguna hora en concret, posi's en contacte amb nosaltres a través del nostre email avui mateix.

ZERMAT@ZERMAT.NET

Si us plau, indiqui el seu nom, empresa, telèfon i email.

Coneix les envasadores Zermat?

En el cas que vulgui conèixer una mica més la nostra empresa i com el podem ajudar, li convidem que llegeixi aquests articles per a conèixer tots les nostres solucions:

Zermat, l'envasat al buit pels professionals més exigents

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando