Envasat al buit en aliments cuinats

Envasado al vacío en alimentos cocinados

Envasat al buit en aliments cuinats

Es té la creença que l'envasament al buit és només per a grans empreses i que no pot ser útil per a comerços o per a empreses amb producció mitjana. Fins i tot és igual de desconegut com l'envasament al buit pot ajudar en aliments cuinats.

Avui dia restaurants de tots els sectors HORECA són habituals de l'ús de l'envasament al buit en aliments cuinats. I és que una màquina de buit no sols pot ajudar a envasar aliments d'altres temporades per a mantenir-los en perfectes condicions, sinó que ens pot ajudar en moments de poc treball per a crear una bona organització i planificació que ens ajudi a ser més eficients en pics elevats de treball.

Envasat al buit en aliments cuinats en un restaurant

Com ja hem comentat, en el cas dels restaurants és molt important oferir un servei excel·lent des del moment d'entrada del client passant per oferir qualitat i rapidesa en el servei. Si organitzem les tasques i es preparen els plats podem planificar els menús i tenir-ho tot llest per a no defraudar als nostres clients.

Per a ajudar a aquest sector en Zermat oferim una solució que inclou les envasadores més compactes del mercat amb les millors prestacions per als professionals més exigents.
En *Zermat incloem en el nostre catàleg envasadores al buit pensades i dissenyades amb la màxima precisió siguin per al sector que siguin i professionals sigui com sigui el tipus de producció al qual han de fer front.
En el cas dels restaurants la millor solució és la nostra gamma d'envasadores SMALL.

Són màquines d'envasar al buit que es poden usar en diferents entorns. Equipades sense envejar ni un detall a envasadores al buit de gran grandària.

La gamma es distribueix en les sèries JazzVac, BluesVac, RapVac i RockVac

Envasat al buit en aliments cuinats a casa

En el cas de l'envasament al buit en aliments cuinats a casa podem destacar el fet que aquest sistema ens pot ajudar a mantenir un ordre en la nostra dieta a més d'ajudar-nos a disposar de més temps. Organitzem els menús una vegada a la setmana i els degustem durant aquesta. Gràcies a l'envasament al buit en aliments cuinats a casa amb una màquina Zermat conservem de manera òptima el pes, la textura i el sabor del que s'ha cuinat.

Una de les nostres millors propostes per a la seva llar és la JazzVac Atom, l'única envasadora al buit domèstica amb prestacions professionals. L'envasament al buit en aliments cuinats a casa serà molt fàcil gràcies a aquest model.

marinados con zermat
Imatge de la JazzVac Atom envasant carxofes

Permet l'envasament de qualsevol mena de bossa de buit; simple, platejada, llisa o gofrada, tipus "stand-up" o amb zip obre fàcil, bosses per a cafè, retràctils, de tota mena.
Entre les seves prestacions s'inclou el control del temps de buit (per segons) , el visor analògic per a la visualització del nivell de buit de la càmera durant el cicle d'envasament i el control del temps de segellament en la bossa. A més disposa de la tecla 'STOP' per a interrompre el cicle de buit, amb o sense el segellament de la bossa.

Si encara li queda algun dubte li convidem a contactar amb un assessor especialitzat en envasament al buit que l'informarà de la solució que realment necessita per al seu cas.

Li esperem en :

telèfon: (+34) 937 103 011
email : zermat@zermat.net

 

Cortadora GRAEF C21
Zermat JazzVac Atom

Zermat, l'envasat al buit per als professionals més exigents

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando