Envasadora al buit JazzVac Atom

Zermat JazzVac Atom
logo-zermat-web
Cortadora GRAEF C21
Alexis Dengra · Servicios integrales en fotografía digital. Retoque digital profesional para fotógrafos, agencias de publicidad y comunicación, estudios de diseño, editoriales y departamentos e-commerce. Fotografía industrial, especializado en fotografía de maquinaria acabada en acero y cromados. Fotografía publicitaria de producto y life style. Fotografía e-commerce especializado en Amazon Quality y productos en 360º. Fotografía de interiorismo comercial, espacios comerciales, empresas, hostelería y restauración. Fotografía esférica 360º, visitas virtuales y tours interactivos de barcos, autocaravanas y cualquier tipo de espacio empresarial.
logo-graef

A Zermat estem d'aniversari i volem celebrar-ho oferint-li la nostra envasadora al buit més professional i compacta, la JazzVac Atom a un preu excepcional de 1.299€.

La promoció inclou la robusta talladora alemanya, la Cortadora Graef C21 (són unitats limitades).

ARA TOT NOMÉS PER 1.299€*

*Tot inclòs:

  • Envasadora JazzVac Atom
  • 21% IVA inclòs
  • 100 bosses de buit (20x30 cm)
  • Talladora, Cortadora GRAEF C21
  • Embalatge robust per l’enviament
  • 3 anys de garantía

Aquesta promoció està disponible fins a esgotar existències.
Reservi el més aviat possible el seu pack

CONTACTI AVUI MATEIX

JazzVac ATOM

Potent bomba de buit Alemanya Busch 3m3/h
Possibilitat d'envasar bosses de buit mesurada fins a 20x30cm

Permet l'envasament de qualsevol tipus de bossa de buit; simple, platejada, llisa, tipus "stand-up" o de zip obre fàcil, bosses per a cafè, retràctils, de tota mena.

Barra de soldadura extra robusta dissenyada per a realitzar el doble segellat de la bossa, això permet dividir bosses en dos compartiments, amb el simple accionament de la barra de soldadura.

Talladora GRAEF C21

Per a professionals que li donen valor a la qualitat i als excel·lents resultats en tal, aquesta màquina compacta està especialment dissenyada per ells.

Ideal per les cuines i espais petits. Dissenyada per a treballar durant cicles curts de llescat.

Interruptor de carro amb funció d'acció ràpida i funcionament continu. Fulla LLISA amb afilat d'alta durabilitat GRAEF. Màquina ideal per a embotits, formatges i carns.

Vídeo de la JazzVac Atom i la talladora Graef C21

L'envasadora al buit professional més compacta del mercat i la talladora Graef juntes en una promoició exclusiva. Motor d'alt rendiment i silenciós.

Vegi el funcionament.

Que opinen els professionals

chef-2

Antonella

La meva cuina ha millorat en rendiment sens dubte. Amb aquest pack cuino i llesco amb la professionalitat que necessito.

chef-1

Jorge

En el meu restaurant ens ha facilitat el treball diari de manera espectacular. Ho recomano per al dia a dia profesional d’un xef.

chef-3

Quim

Era la peça que faltava en el meu negoci. Ara puc donar un servei extra a tots els meus clients.

Entrega immediata

Promoció JazzVac Atom
Enviando