Maquinaria de envasado al vacío Zermat

Envasadora al buit Zermat DC 950

Cambra de buit extra gran per garantir la quantitat més gran de bosses en cada cicle d’envasament.

Envasadores al buit d’alta producció

Cambra de buit extra gran per garantir la quantitat més gran de bosses en cada cicle d’envasament.

  • Dimensions exteriors: 2420 x 1210 x 1130 mm
  • Dimensions interiors cambra: 1100 x 850 x 280 mm
  • Barres de soldadura:
    • a) 2 x 1100 mm (espai útil 730 mm)
    • b) 2 x 850 mm (espai útil 1100 mm)
    • c) 3 x 1100 mm (espai útil 470 / 230 mm)
  • Bomba de buit: Busch 300 m3/h
  • Pes: 767 Kg

Características dimensiones (An x La x Al)

  • Construcció en acer inox.
  • Tauler de control amb 10 programes.
  • Entrada progressiva d’aire Soft-Air.
  • Control de buit per sensor.
  • Control de segellament per temps (segons).
  • Programa de manteniment de la bomba de buit.
  • Tecla stop per interrompre el cicle (amb segellament o sense).
  • Manteniment fàcil.
  • Instal·lació per a injecció de gas inert en bossa.
  • Tercera barra de soldadura en cada cambra.
  • Tall sobrant de bosses desconnectable.
  • Soldadura Bi-Activa.
  • Moviment de campana assistit “easy swing”.
  • Moviment de campana automàtic.
  • Cintes de descàrrega del producte.
  • Suplements en la campana per a l’estalvi de gas.
  • Tauler de control LED.
  • Programa per envasar líquids.
Reprodueix vídeo
Reprodueix vídeo
Reprodueix vídeo
Reprodueix vídeo
Reprodueix vídeo

Solicita més informació

Un dels nostres assessors especialitzat es posarà en contacte amb vostè per a resoldre tot el que necessiti.

Li truquem? Si vol que un dels nostres assessors el contacti per donar-li informació més detallada. Deixi’ns el seu número de telèfon.

Más información
Enviando

Sistema d’assecatge per fulla d’aire a temperatura ambient, connectat a una turbina d’alta potència.

  • Cada equip és independent i no depèn de l’altre (més fiabilitat en la producció diària).
  • Un sol operari carrega el producte als dos equips.
  • L’operari no ha de desplaçar-se per carregar les bosses.
  • Cinta a l’interior de cada cambra per descarregar les bosses automàticament.
  • Els dos equips sempre descarreguen les bosses en un mateix punt, que pot ser una cinta de transport o una taula fixa.
  • Configuració sincronitzable amb línia de retractilament i assecatge automàtics.
  • Possibilitat de fer una inversió en dues fases.
  • Equips ràpids i versàtils, aptes per envasar tot tipus de productes en gran produccions: des de formatges i embotits curats fins a carns fresques, peixos o diversos components.