Perqué fer servir l'envasament al buit de líquids?
La majoria d'equips Zermat disposen de l'opció per a control de líquids automàtic. Aquest sistema evita la sortida del líquid de la bossa, mitjançant un detector en la cambra que para el cicle quan comença l'ebullició. En cas de no disposar de l'opció automàtica, s'ha de configurar el programa de buit a la mesura de cada producte.
Amb l'opció "detector de líquids" el procés d'envasament al buit de líquids és automàtic.
Durant el cicle de buit, en el moment en què el sensor detecta un moviment accelerat de les partícules a l'interior de la càmera, est deté el buit i ordena a la màquina passar al cicle de segellat, d'aquesta forma el líquid mai surt per l'obertura de la bossa.
*L’opció de control de líquids està disponible en tots els models de la gamma BLUESVAC.
Una màquina òptima per al procés d'envasament de líquids al buit per a cuines petites és la sèrie BluesVac
Aplicació de l'envasament de líquids al buit
Les bosses es posicionen a l'interior de la cambra, de forma vertical o inclinada, per a evitar la sortida de líquids durant el procés d'envasament al buit en la cambra.
Control del sensor
Els productes líquids o humits tenen tendència a arribar al punt d’ebullició ràpidament durant el procés al buit.
Els productes humits fins i tot poden arribar a cuinar-se quan es troben en estat fred.
Tots els equips d’envasament Zermat permeten equipar la màquina amb el control de líquids automàtic.
Quan s’activa aquesta funció, el sensor detecta la fase de vapor dels productes líquids o humits de forma ràpida i precisa. Així s’impedeix que el producte arribi al punt d’ebullició durant el procés de buit. Per tant, s’eviten danys en els aliments i en la bomba de buit que incorpora l’envasadora.
Maquinària per l'envasament de líquids al buit
L'opció d'envasament de líquids al buit està disponible en la majoria de models, no dubti a consultar amb els nostres assessors perquè li indiquin la millor opció per al seu actual o projecte de negoci
(excepte en les gammes JAZZVAC i RAPVAC)
Especificacions
Podem envasar líquids al buit de diferents tipologies.
El més comú és l'envasament al buit de salses en cuines de restaurants i també en negocis de menjar preparat. Això permet oferir al client un producte final que conserva totes les propietats de manera òptima.
Una altre àquina pel procés d'envasament de líquids al buit per a cuines petites és la sèrie RockVac
Vídeos de l'envasament de líquids al buit
Necesita més informació sobre l'envasament de líquids?
Per què afegim aquesta opció?
Més articles
Pot consultar a la nostra biblioteca més articles, com per exemple aprendre sobre la inyección de gas