Envasa, Cuina i Sorprèn

Aquest mes a la revista “Cuina”

5 avantatges d’envasar i cuinar

“Envasa, Cuina i Conserva” perquè amb les envasadores al buit Zermat, podem conservar els nostres plats de manera senzilla i ràpida. Els envasem i els cuinem després i així sorprendrem als nostres comensals. És la manera òptima de conservar totes les propietats, textura i el sabor dels plats elaborats.

envasado al vacío

I és que hi ha molts plats que podem envasar al buit i preparar-los al moment. Això ens estalvia temps i ens garanteix l’èxit en esdeveniments o en el nostre dia a dia a nivell familiar.

CUINES-226-6.2

Descobreix 5 avantatges d’envasar al buit:

1-Allargar la vida útil: podem envasar tant productes frescs, com productes elaborats. Això ens permet allargar la vida útil dels mateixos evitant que s’espatllin o es formis micro organismes a causa en poder oxidant de l’O2.

2-Estalvi de temps: Planificar els nostres plats. Aplicant el sistema de conservació envasant al buit podem elaborar diferents plats i conservar-los per al seu posterior consum.

3-Conservem la textura, el sabor i els nutrients: gràcies a les tècniques de l’envasament al buit els aliments queden protegits i al mateix temps romandran el seu valor més alt la textura corresponent, el sabor com el primer dia i totes les vitamines i minerals de cada aliment.

4-Sense contaminació d’olors: Envasant al buit el aliments no agafen olors i sabors d’altres productes que estiguin al voltant. Es conserven de manera íntegra sense alteracions ni contaminació creuada.

5-Consumir productes fora de temporada: Poder envasar al buit ens permet disposar d’aliments en diferents èpoques de l’any els quals no estan disponibles a causa de la seva estacionalitat. Amb la tècnica de l’envasament al buit els conservem per al seu consum posterior.

Per a completar els nostres plats amb una perfecta presentació tenim un aliat de luxe.

Amb Talladores Graef podràs aconseguir meravelles gastronòmiques aprofitant els avantatges de la qualitat alemanya.

Si vols descobrir més sobre aquest pack de luxe aquest any per la compra d’una envasadora al buit JazzVac Atom Zermat t’obsequia amb una Cortadroa Graef. Amb aquest pack disposaràs d’un conjunt de cuina de màxima qualitat.

Consulta característiques i prestacions d’aquestes dues màquines

JazzVac Atom Cortadoras Graef

Amb Zermat extén la vida útil dels productes

Publicació Número 226 “Cuina, menjar·beure·viure”

Comparte este contenido

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando