Skip to content

10 receptes per la tardor

Receptes de tardor

Envasar al buit és molt útil durant tot l'any, però a la tardor és especialment rellevant. Aquesta estació de l'any ens porta un seguit de productes que són molt típics, i que, a més, ens hem acostumat a degustar-los tot l'any de manera habitual.

És cert que la varietat tardorenca no és de les més abundants, així i tot, els aliments que ens ofereix són de sabors increïbles, així com capaços d'omplir la nostra cuina de possibilitats diverses. Perquè aquesta sensació perduri al llarg de l'any la funció de l'envasament al buit ens ajuda a conservar aquests aliments estacionals en perennes. Gràcies a aquesta funció ni el sabor ni la textura es perden el procés.

Aquest mes en la revista “Cuina” hem volgut fer honor a aquest aliment tan representatiu de la tardor.

zermat-cuina-octubre

Els bolets:

Els bolets formen part de la nostra dieta sent molt cuinats en una gran varietat de plats. Per exemple, amb ells realitzem salses, plats, postres. Experimentar i descobrir novetats està a les nostres mans.

Els bolets, també dits callampas, inclouen una gran varietat. Els bolets comestibles més conegudes són, el xampinyó, el gurumelo, el rovelló, la galamperna, la oronja o el shiitake.

zermat-cuina-octubre-3
Imagen Pixabay: Free for commercial use. No attribution required

10 plats típics de la tardor:

Crema dolça de castanyes: una manera de recuperar-nos quan les temperatures baixen.

Bolets amb avellanes: dos aliats gurmet, una mescla de bolets saltejats amb avellanes.

Crema de bolets de temporada: Les sopes i cremes calentes són un plat estrella a la tardor

Risotto amb boletus: El guisat italià per excel·lència, el risotto. Un plat deliciós que es degusta tot l'any.

Xampinyons farcits amb tonyina: una aposta diferent que barreja dos potents sabors. Segur que us agrada.

Pastís de xampinyons: Imaginació al poder. Si el Carrot Cake és el teu favorit aquesta recepta t'agradarà.

Bolets Tandoori: El tandoori és una masala típica de l'Índia i el Pakistan. Es tracta d'un conjunt d'espècies.

Peix espasa amb tomàquet i bolets:  un plat per si el peix és el teu favorit.

Salsa de bolets Portobello: els xampinyons Portobello són una varietat de sabor exclusiu, amb una textura ferma i tersa.

Salsa de bolets express per a plats amb carn: només necessites all, ceba, nata, sal i pebre, oli i els bolets, clar.

Envasadores Zermat:

Com pots veure, aconseguir una cuina tardorenca els 365 dies de l'any és possible, amb la tècnica de l'envasament al buit. Per a gaudir d'aquestes receptes tan a nivell domèstic com en el teu negoci de restauració i poder afegir els bolets a qualsevol plat durant l'any, Zermat recomana l'envasadora al buit JazzVac Atom.

Una de las més compactes, fiables y fàcils de fer servir de la Gama Small. Pots coneixer totes les seves prestacions:

 

¿Preparat per saber-ne més?

Cuinar amb la JazzVac Atom:

Una altra opció interessant és la de realitzar els plats amb l'ajuda de l'envasadora JazzVac. Per exemple una recepta molt fàcil per a començar a descobrir la tècnica de cocció al buit és macerar una xuleta.

60 segons són els necessaris per gaudir del teu plat. En el següent vídeo pots descobrir com cuinar-lo:

Esperem els teus comentaris!

Coneix tot el que ofereix Zermat:

Per a completar els nostres plats amb una perfecta presentació tenim un aliat de luxe. La Cortadora Graef.

Amb les Cortadores Graef podràs aconseguir meravelles gastronòmiques aprofitant els avantatges de la qualitat alemanya. Descobreix més sobre la gamma de productes.

Zermat JazzVac Atom
Cortadora GRAEF C21

Amb Zermat allargui la vida útil dels seus productes

Publicació Número 232, octubre «Cuina, menjar·beure·viure»

Rebi més noticies com aquesta

Més notícies (Bloc)
Enviando
Scroll To Top